Vs:Sähköinen viestintä

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 11.6.2009 at 16.55
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Nuppi kirjoitti:
Quote:Suomessa metsissä saa marjastaa ja sienestää vapaasti, oli ne sitten yksityisiä tai kunnan omistamia. Tietynlaista ”tunkeutumista” sekin… avoimeen WLANiin liittyminen on vielä helpompaa ja yleisempää…

No daa! Mutta sinun pihalle ei saa tulla marjastamaan?

Tivasit jotain mielipidettä johonkin? Edelleenkin se on rikos ja olisi perin monimutkainen laki se semmoinen, joka erikseen antaa luvan Wlaniin tunkeutumiselle, muttei mihinkään muuhun tietoverkkoon? Puhumattakaan mitä laissa ei saa tehdä ja mitä saa tehdä sielä Wlan-verkossa.
Ja entäpä sitten se toinen puoli, jossa tietämätön ihminen pitää verkkoaan auki, muttei samalla kuitenkaan halua jakaa verkkoaan?

Eittämättä jotenkin yhtä naivia keskustelua, kuin piraateilla jo pelkästään ajatukset jakamisesta jne. Kun ei olla poliittisesti kypsiä ihmisiä, niin ei olla. Populistista hömppää löytyy kyllä, mutta ainahan sukupolvissa on nämä nuorten kapinat. Ne tulee ja ne menee.

Ainiin, tuosta satunnaisten ihmisten sakottamisesta. Rikoksesta ei anneta sakkolappua, kuin pysäköintivirheestä ja toisekseen, se on asianomistajarikos, josta asian omistaja nostaa jutun, ei syyttäjä, eikä etenkään poliisi.