Vs:Sähköinen viestintä

Julkaisija Vastaukset
Moonrend # Posted on 11.6.2009 at 18.22
Profiilikuva käyttäjästä Moonrend

Quote:Ja entäpä sitten se toinen puoli, jossa tietämätön ihminen pitää verkkoaan auki, muttei samalla kuitenkaan halua jakaa verkkoaan?

Tietämätön osapuoli voisi ottaa ja lukea wlan boxin mukana tulevan käyttö oppaan ja sieltä etsiä kuinka suojaa yhteytensä salasanalla.
Omaa tyhmyytä se vaan on jos ei ohjekirjaa jaksa lukea. (Kyl mä tätä osaan käyttää, töpseli seinään ja virta päälle -Syndrooma)

Ja tuo sakotus juttu oli vain esimerkki siitä, että jos wlaniin käyttämisestä ilman omistajan tietoa tulisi rikos niin syytettäviä/sakotettavia kävelisi ulkona enemmän kuin maahanmuutajia.

Ja ainakin omasta mielestäni kyseinen laki ei nykyisessä muodossaan palvele ketään muuta kuin jotain lakitihrua joka parhaansa mukaan yrittävät lain porsaanreijillä ansaita rahaa.

Quote:Eittämättä jotenkin yhtä naivia keskustelua, kuin piraateilla jo pelkästään ajatukset jakamisesta jne. Kun ei olla poliittisesti kypsiä ihmisiä, niin ei olla. Populistista hömppää löytyy kyllä, mutta ainahan sukupolvissa on nämä nuorten kapinat.

Voisin melkeen uskaltaa sanoa, että tuo olisi ikä rasismia jossa keski-ikäinen ihminen laskee nuorempien mielipiteet huuhaaksi koske he ovat nuorempia.