Vs:Sähköinen viestintä

Julkaisija Vastaukset
Nuppi # Posted on 12.6.2009 at 6.21
Profiilikuva käyttäjästä Nuppi

Teppo kirjoitti:Quote:
Tässä on hyvä osoitus miksi piraattien (puolueen hallituksenkin) pitäisi ensin olla politiikassa mukana muissa puolueissa tai muuten vain hakea ”alalle” kokemusta. Silloin näitä aivan älyttömiä ”Mielestäni-juttuja” ei valuisi.

Uskallan väittää, että kaikista puolueista löytyy ihmisiä jotka ovat samaa mieltä avoimien WLANien käytöstä.

Koko politiikkahan ja demokratia on ”Mielestäni-juttuja” eikös vaan? Miten muuten voit muodostaa käsityksen puolueista ja politiikasta jos kukaan ei kerro mielipiteitään?

whiic kirjoitti:
Quote:
Ainut minkä hän voi menettää on vapaa kaistanleveys. Ei sen enempää.

Teppo kirjoitti:Quote:
Tämä lause oli helmi. Eihän se tosiaan muuta menetä kuin maksamastaan palvelusta osan. Kuulostaa aivan kommunismilta… kaikkien oma on kaikkien omaa.

Tähänkin on helppo vaikuttaa ja tästä on on jo useampi viesti kirjoitettu. Siitä kuinka oletuksena salataan ne WLAN-tukiasemat? Muistatko?

whiic kirjoitti:
Quote:
Piraattipuolue tähtää lakien muuttamiseksi netinkäyttäjien oikeusturvan takaamiseksi totaalisen järjettömiltä laeilta. Jos laki käskee tanssimaan lambadaa joka päivä kello 13, ei ole Piraattipuolueen tehtävä vahtia, että koko kansa näin toimii, vaan saada sekä sanoma että omat edustajat eduskuntaan äänestämään, että tätä lakia ei saa olla jatkossa.

Teppo kirjoitti:Quote:
Tässä kanssa yksi helmiä. Kun ei ole mitään todellista sanomista, niin hatusta heitellään mitä sattuu, kuten ”Eihän se ole kuin kaistaa vain”.

Todellista sanomista näyttää olevan kaikilla muilla kuin juuri sinulla :)
Muut parhaansa mukaan miettivät ratkaisuja tähän avoimien WLAN tukiasemien ongelmiin ja sinä vaan huudat Varas! Kommunisti! Rikos! Poliisi! ;)

whiic kirjoitti:
Quote:Mutta sitä en todellakaan pysty ymmärtämään, että joku lähtee sokeasti puolustamaan voimassa olevaa lakia, joka voidaan tulkita koskevan myös WLAN verkkoja… käyttäen ainoana argumenttina ”se on laitonta (ja siksi lakia ei saa muuttaa sallimaan sitä)”. Siis… mitä ihmettä? Ei sikäli, ettenkö olisi kuullut tuollaisia samanlaisia kehäperusteluja ennemmin, mutta usein niitä olen kuullut vähemmän itseenselvistä asioista.
Teppo kirjoitti:Quote:

Minä en käsit sitä, että joku voi muiden omaisuudesta todeta ”Se nyt on vain sitä ja tätä, ei muuta”.

Jos se sinun omaisuutesi juoksentelee tuolla kaupungilla ja huutelee ”käytä minua! käytä minua!, olen vapaa käytä minua!” Käsität varmaan itsekin miksi jotkut ajattelevat asiasta eri tavalla.

Teppo kirjoitti:Quote:
Olisi lehdistöllä kyllä lukemista näissä kommenteissa, ihan puheenjohtajan lausunnoista lähtien.
Menee meinaan villimmäksi kuin ikinä edes kuvittelin. Piraatit ihan oikeasti näemmä rohkaisee rikoksiin, sekä viemään muilta sanoen vain ”Ei se ole kuin kaistaa”.

Kyllä lehdistö varmasti näitä foorumeita seuraavatkin. Ainakin jossain määrin.