Vs:Sähköinen viestintä

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 12.6.2009 at 6.37
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Nuppi kirjoitti:
Quote:
Uskallan väittää, että kaikista puolueista löytyy ihmisiä jotka ovat samaa mieltä avoimien WLANien käytöstä.

Minä uskallan jopa väittää, että politiikan ulkonakin. Mutta mitäs sitten?

Nuppi kirjoitti:
Quote:Koko politiikkahan ja demokratia on ”Mielestäni-juttuja” eikös vaan? Miten muuten voit muodostaa käsityksen puolueista ja politiikasta jos kukaan ei kerro mielipiteitään?

Erona on vain se, että politiikassa on yleensä käyty kouluja, hankittu elämän kokemusta tai muuten vain oltu oikeasti mukana ”jutuissa”. Mielestäni on perin hassua, että keskimäärin noin 20 vuotiaiden ryhmä tulee kertomaan meille muille miten oikeasti pitää asioiden olla, sen enempää osaamati mistään mitään.

Nuppi kirjoitti:
Quote:
Tähänkin on helppo vaikuttaa ja tästä on on jo useampi viesti kirjoitettu. Siitä kuinka oletuksena salataan ne WLAN-tukiasemat? Muistatko?

Joo ja kieskiryöstäjäänkin pystyy aika helposti vaikuttamaan: Ampumalla se hengiltä siihen paikkaan. Eli tässä nyt ajetaan takaa sitä, ettei toisen omaisuutta viedä, vaikka siihen tarjoutuisikin tilaisuus. Koskemattomuus on jo perustuslaissa.

Nuppi kirjoitti:
Quote:
Todellista sanomista näyttää olevan kaikilla muilla kuin juuri sinulla :)
Muut parhaansa mukaan miettivät ratkaisuja tähän avoimien WLAN tukiasemien ongelmiin ja sinä vaan huudat Varas! Kommunisti! Rikos! Poliisi! ;)

Olen huomannut, että toisilla on todellista sanomaa. Asiasisältö on jäänyt vain toisarvoiseksi. Pohdinnat ovat lähinnä luokkaa ”Luodaan vain laki”, mitään sen enempää miettimäti.

Nuppi kirjoitti:
Quote:
Jos se sinun omaisuutesi juoksentelee tuolla kaupungilla ja huutelee ”käytä minua! käytä minua!, olen vapaa käytä minua!” Käsität varmaan itsekin miksi jotkut ajattelevat asiasta eri tavalla.

Perustuslaki antaa meille koskemattomuuden omaisuuteemmekin. Wlan-yhteys on aika murto-osa siitä mitä se laki suojelee ja olisi laissa aikamoinen ristiriita, jos Wlan-yhteydet ja Internet-yhteydet tulisivat kaikkien omaisuudeksi lain voimalla.