Vs:Sähköinen viestintä

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 12.6.2009 at 20.34
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Nuppi kirjoitti:
Quote:
Ei nuo minusta mitenkään lapsellisia olleet. Hyvää keskustelua tässä aiheessa on käyty. Tosin joku aina on intoutunut siinä väliin mollaamaan kanssakeskustelijat lapsiksi, lapsellisiksi, kommunisteiksi tai ymmärtämättömiksi, jos eivät ole asiasta samaa mieltä.

Mitään hyvää keskustelua en ole tavannut. Esim Whiic on muissakin keskusteluissa näemmä heittäytynyt muita kohtaan kovin hauskaksi ja siitä hänelle on huomautettukkin ja niissä en ole ollut mukana.

Tietysti piraatille voi ola erikoista, että ”täyslaidallista” tulee heitäkin kohtaan.

Whiic:n perustelut on vain kestämättömiä, jos niitä edes perusteluiksi voi noteerata. Ensin hän itse saivartelee, mutta lopuksi kieltää vastapuolta saivartelemasta.

Jokerille siis voin vain todeta, että kannattaa vain piraattien ensin itse katsoa sinne peiliin.

Alkuasetelma oli, että avoimeenkin Wlaniin tunketuminen on rikos. Ei se sillä parane, että höpistään omia ja sitä miten asia pitäisi olla. Ensinnäkään en ole edelleenkään nähnyt hyvää ja toimivaa ratkaisumallia, jossa avoimeen Wlaniin voisi tunkeutua laillisesti. Ajatuksen taso on edelleenkin samaa tasoa, eli ”Tehdään pieni kiva laki tätä varten”. Edelleenkin haluan nähdä sen lain, jolla tämä toteutuu. Lain pitäisi ottaa huomioon perustuslaki, jossa näin äkkisiltään pitäisi huomioida yksistään avoimeen Wlaniin liittyvät epäkohdat, jossa otetaan huomioon omaisuuden koskemattomuus tilanteessa, jossa yhteyttä käytetään muuhunkin mitä olisi tarkoitus (Eli mitä itse asiassa sillä yhteydellä saisi tehdä), sekä se, miten toisen hallinnassa olevaa (maksullista) palvelua voi ulkopuolinen käyttää hyväksi. Miten tämä kaikki kirjoitetaan yksinkertaisesti lakiin ja miten laki voidaan kirjoittaa siten, ettei siltikin joku nosta juttuja esim. teleliikenteen häiriköinnistä. Entäpä jos Wlania ulkopuolinen käyttää rikokseen? Kuka valvoo ja miten ja kuka on itse asiassa vastuussa ja miten paljon?

Nuppi kirjoitti:
Quote:
Kyllä olen tietoinen puolueen ikähaarukasta. Itse olen 26 vuotias perheellinen mies ja olen piraattipuolueen jäsen. En voi sille mitään, etten ole aikaisemmin syntynyt :).

Niin, oletkin jo sitten vanhus jo, jos keski-ikää katsoo.