Vs:Sähköinen viestintä

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 2.6.2009 at 19.17
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Mikko Kunnari kirjoitti:
Quote:Teppo: Alkuperäinen kysymys oli ”Mitä te tarkemmin tavoittelette?”. Ei Palmulehto mistään nykykäytännöistä puhunutkaan, vaan siitä miten asioiden meideän mielestä pitäisi olla.

Ja itse keskusteluun lisäksi: On selvää, että rikostutkinta on aivan typerä juttu nykyään, jos ei ole itse edes salannut WLAN-yhteyttään. Tällöin WLAN-yhteys mainostaa ulkopuoliselle käyttäjälle, että ”moi tässä on tällänen yhteys mitä voi käyttää ku painat connectia”. Bokseissa pitäisi olla vaikka joku default-salasana, jonka kaikki tietävät, mutta sen olemassaolo jo kertoo, ettei ulkopuolista käyttöä haluta ja tällöin käyttö ei ole sallittua. Nykyäänhän ulkopuolinen ei voi mitenkään tietää onko verkko tarkoitettu vapaasti käytettäväksi vai ei.

Lisäksi avoimen yhteyden pitäjää (eli käytännössä henkilö toimii tällöin palveluntarjoajana) ei voida syyttää muiden sitä yhteyttä käyttävien rötöksistä, vaan rötöksen tekijän tulee olla se rikollinen.

Aikun kiva, että seuraava ”piraatti” koettaa selittää. Minulle on aivan sama mitä kaverisi koetti tehdä. Se nyt vain kuulosti muulta.

Kommenttisi Wlanista nyt voi jättää omaan arvoonsa. Onko lompakko takataskussa merkki ”Ota minut, kun olen niin idiootti, että tuli se sinne jätettyä.”? On tietysti! Laki pitää siis muuttaa ”Kaikki on kaikkien omaa.”. Niin, vai otammeko farkuista sitten ”oletuksena” takataskut pois?