Vs:Sähköinen viestintä

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 13.6.2009 at 0.07
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Vastuunkannon lapsista näin tässä laajempana asiana. Esimerkiksi 15-vuotias on jo rikosoikeudellisesti vastuussa. En kuitenkaan voi hyväksyä, että minua syytettäisiin rikosoikeudellisesti vastuussa olevien henkilöiden tekemistä rikoksista vain, koska olen internet-liittymän haltija.

Mikset voisi? Jos otat jonkun palvelun käyttöön, niin voit yhtä hyvin ottaa vastuun siitä mitä sinulla on.

Joker_ kirjoitti:
Quote:Erilliseksi luvaksi lasken sen, että WLAN-tukiasema mainostaa olevansa avoin ja tarjoaa DHCP:llä IP-osoitteen, jotta voin käyttää verkkoa.

Taaskin mietit asiaa Matti Meikäläisen silin, jolla on Wlan ja sen perässä internet. DHCP voi olla ihan oikeasta syystä päällä, joka ei liity millään muotoa haluusi jakaa verkkoasi, puhumattakaan internet-yhteyttäsi, kuten minulla on tilanne. Käytännöllisistä syistä en käytä suojausta, kuin ainoastaan MAC-filtteriä ja sekin jo hankaloittaa minua.

Joker_ kirjoitti:
Quote:Jos haluat kuitenkin jatkaa asunto-analogialla, niin ota toki kantaa whiic:n näkemykseen.

Annetaan whiic:n ihan vaan olla. Olen kyllä lukenut jokaisen sen viestin mitä se tähän on suoltanut, mutta en koe tarpeelliseksi niihin vastata.

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Eh… Siis kyllähän nykyäänkin saa avointa (explicit: internetiin reititettyä) WLANia tarjota, jos niin haluaa. Edellyttäen tietysti, että ei riko operaattorin kanssa tehtyä sopimusta.

Jaa saa, siis ihan julkisesti vaikka maksua vastaan?