Vs:Sananvapaus, mutta entäs

Julkaisija Vastaukset
Janne Paalijarvi # Posted on 28.6.2009 at 11.41
Profiilikuva käyttäjästä Janne Paalijarvi

Nuppi kirjoitti:
Quote:Olen varma, että ainakin melkein kaikki netinkäyttäjät ovat törmänneet jutussa olevan henkilön videoihin sekä ”blogeihin”
Tottahan nyt toki. Suurimpana ko. henkilön syntinä pitäisin kuitenkin sitä, että (teknisessä mielessä) häiritsevillä postauksillaan hän on käytännössä lopettanut muutamat seuraamani isojen nyyssien (sfnet-hierarkia) ryhmäkeskustelut. Lopetin nyyssien käytön näiden postausten aiheuttamien ryhmäkuolemien takia kokonaan.

Quote:Omasta mielestäni tuomio on aivan liian kova, koska tuomioiden pitäisi olla suhteessa tekojen vakavuuteen. Kyseinen henkilö on enemmän sen kylähullun maineessa…
Jos Lehto olisi tuomittu tietoliikenteen häirinnästä, pomppisin onnesta tasajalkaa tuomion pituuden tähden. Näin ei valitettavasti kuitenkaan ole, vaan rikoksina on tuomioon nähden naurettavia kunniaan, uskonnolliseen ja poliittiseen vakaumukseen liittyviä seikkoja. Varsinkin tämä poliittinen vakaumus… Seriously, WTF? Jos poliittista vakaumusta ei voida kritisoida kärkevästi, niin ollaan todella kaltevalla pinnalla.

Quote:Mutta Piraattipuolue puolustaessaan sananvapautta joutuu varmasti näihin epämukaviin tilanteisiin, joissa joudutaan puolustamaan myös tämän tyyppisiä henkilöitä.
Aamen.