Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
Joker_ # Posted on 18.6.2009 at 9.33
Profiilikuva käyttäjästä Joker_

@Teppo

Toit siis uskonnon esille seuraavassa lauseessasi:

Quote:Ihan miten vain, mutta toisen uskontoa ja poliittista näkemystä ei saisi koskaan väheksyä.

Eli, kunhan huomautin tuon takia.

Quote:Poliittisia näkemyksiä voi tietyllä tapaa väheksyä, mutta mielestäni se ei ole väheksyntää, jos todetaam vain ”naurettavia”, johon piraatit kokoajan syyllistyvät.

Siis, nyt en ymmärrä. Tarkoitatko, että naurettavaksi toteaminen on väheksyntää vai ei? Ainakaan tässä threadissa ei ole ollut kyse vain naurettavaksi toteamisesta vaan perustellusta kritiikistä. Mitä siis tarkoitat sillä, että syyllistymme väheksyntään jatkuvasti?

Quote:Olenko muuta väittänyt? Mutta se ei tarkoita, etteikö voisi syyllistyä, kuten mainitsinkin.

Väitit sen olevan piraattien itseisarvo.

Quote:Niinkuin missä yhteydessä [puhuin liitosta ja hallituksesta]?

Esimerkiksi edellisessä kommentissasi. Lainaan sen tähän varmuuden vuoksi.

Quote:PS. Kovin on ollut ”liiton” hallitus vaitonainen viimeisimpiä keskusteluja kohtaan.

Quote:Ylipäätään olisi kovin mielenkiintoista, jos piraatit aivan avoimesti lähtisi esim. TV-haastattelussa haukkumaan eri puolueita. Mutta kuten jo aiemmin olen maininnut, niin piraatit ovat täysin untuvikkoja kaikessa ja näin ollen sen viimeisen virheen julkisesta mollamisesta piraatit voisi ihan hyvin tehdäkkin.

Piraattien näkemykset ovat mielestäni ihan perusteltuja, joten tuskin mihinkään trolli-tyyppiseen haukkumiseen syyllistyvät.

Jos taas haukkumisella tarkoitat provosoivasti esitetty, perusteltuja näkemyksiä, niin mielestäni painotat aivan liikaa sitä, miten viesti tuodaan esille sen sisällön kustannuksella.