Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 18.6.2009 at 9.47
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Toit siis uskonnon esille seuraavassa lauseessasi:

Sinä näemmä käytät nimimerkkiä Joker_. Siis kunhan vain huomautin.

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Siis, nyt en ymmärrä. Tarkoitatko, että naurettavaksi toteaminen on väheksyntää vai ei? Ainakaan tässä threadissa ei ole ollut kyse vain naurettavaksi toteamisesta vaan perustellusta kritiikistä. Mitä siis tarkoitat sillä, että syyllistymme väheksyntään jatkuvasti?

Ensimmäinen viesti ei ollut kovinkaan perusteltu. Tietysti kyse on näkemyksestä, mutta kuten sanoin, piraattien näkemykset ovat vielä melko nuoria.

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Väitit sen olevan piraattien itseisarvo.

Niin? En ole kuitenkaan väittänyt, että sitä olisi juuri tässä viestiketjussa tehty tai edes tässä foorumissa. Mutta sitä on kuitenkin tapahtunut julkisilla foorumeilla.

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Esimerkiksi edellisessä kommentissasi. Lainaan sen tähän varmuuden vuoksi.

[quote]PS. Kovin on ollut ”liiton” hallitus vaitonainen viimeisimpiä keskusteluja kohtaan.[/quote]

Jaa, olisit heti sanonut. Tarkoitin piraatti”liittoa” ja pistin lainaukset, koska piraattiliitto on hakemassa itseään puolueeksi.

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Piraattien näkemykset ovat mielestäni ihan perusteltuja, joten tuskin mihinkään trolli-tyyppiseen haukkumiseen syyllistyvät.

Kyllä ihan ”torlli-tyyppistä” kirjoittelua on yleiset foorumit täys. Vaikka ei ne tietysti itse näkemyksiä saata muuttaa huonoiksi. Mutta tosi asia on kuitenkin se, että jos tälläistä ”trolli-tyyppistä” jauhantaa tulee vähänkään julkisesti, niin kannatus monenkin osalta Suomessa lakkaa siihen. Tästä on niin paljon esimerkkejä olemassa.