Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 18.6.2009 at 10.20
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

whiic kirjoitti:
Quote:
Uskonnon väheksymistä on rajoitettu jumalanpilkkapykälällä, joka on käytännössä jätetty soveltamatta jo vuosikymmenien ajan sen johdosta, että riitelee törkeästi uskonvapauden kanssa.

Kuten jo todettiin: Uskonto ei ole sinänsä nyt puheenaihe.

whiic kirjoitti:
Quote:On ero siinä, väheksyykö toisen mielipidettä (koska pitää hänen antamiaan perusteluita) tai häiritseekö poliittisen puolueen tai uskonnollisen yhteisön toimintaa omankädenoikeudella. Oikeus kokoontua, oikeus mielipiteeseen ja sen asialliseen ilmaisuun, oikeus uskonnon harjoittamiseen, ovat osa sananvapautta. Jumalanpilkkakaan ei rajoita tätä vapautta. Samaten ei kritiikki estä puolueen toimintaa.

Laissa kuitenkin puhutaan kunnianloukkauksesta, riippumati aiheesta.

whiic kirjoitti:
Quote:Minä en ole nähnyt täällä mitään kunnianloukkaukseen yltävää valheiden levittelyä, en väkivaltaan yllyttämistä tai muutakaan liian pitkälle vietyä toisen puolueen ja heidän edustajiensa vähättelyä.

Niin, en edelleenkään ole muuta väittänytkään.

whiic kirjoitti:
Quote:
Piraatti arvostaa enemmän sananvapautta kuin oikeutta elää elämänsä kohtaamatta yhtäkään mielipidettä joka olisi omien arvojensa vastainen. Joten, jos nyt korostetaan asia äärimmilleen, en todellakaan välitä vaikka vetäisit herneen nasaaliin.

En kannata vastuutonta sananvapautta ja siitä syystä toisen poliittista ja uskonnollista mielipidettä pitää kunnioittaa. Sananvapaus on niilläkin, joita ole väheksymässä.

whiic kirjoitti:
Quote:Sitäpaitsi, etkö sinä ole forumilla yksinomaan mollataksesi puoluetta, mutta osallistumatta sen kummemmin rakentavaan keskusteluun? Tuolla ”Sähköinen viestintä” threadissä, jossa keskusteltiin suojaamattoman WLANin tapaturmaisesta väärinkäytöstä, et suostunut millään lailla kommentoimaan esittämiäni argumentteja vaikka joku muukin minun siksi olisi kiinnostunut vasta-argumentaistasi.

Minulla ei ollut sinun juttuihisin mitään lisättävää, ne oli jauhettu jo. Kuten sinun ”pullakahviutopiasi”.

whiic kirjoitti:
Quote:Koska, et kerran osaa asiasta keskustella, vaan tulet pelkästään saarnaamaan omiasi, oma käytöksesi vaikuttaa enemmän poliittisen toiminnan häiritsemiseltä, kuin kritisoimiselta. Mutta, sanottakoon toki, että ei me sinua pois haluta – päinvastoin. Elävöität foorumia mukavasti.

On sellainen viisaus: ”Se parhaiten nauraa, joka viimeiseksi nauraa”.

whiic kirjoitti:
Quote:
Ottaen huomioon, että tässä topikissa ei ole ollut puhe maahanmuuttajista, tuo on melkein natsikortin kaltainen heitto. Hieno semmonen.

Ai, sinusta vain maahanmuuttajat ovat kansanryhmä?