Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
Joker_ # Posted on 18.6.2009 at 11.25
Profiilikuva käyttäjästä Joker_

@Teppo

Nimimerkkinikään ei liity keskusteluun enkä sitä ole mitenkään esille tuonut. Sinä sen sijaan toit uskonnon mukaan keskusteluun.

Ketjun ensimmäinen viesti oli tarpeeksi perusteltu. Kuka tahansa näkee linkatut uutiset lukemalla SDP:n ristiriitaisen linjan rahoituksen avoimuuden suhteen.

Quote:Niin? En ole kuitenkaan väittänyt, että sitä olisi juuri tässä viestiketjussa tehty tai edes tässä foorumissa. Mutta sitä on kuitenkin tapahtunut julkisilla foorumeilla.

Melko heikkoa yrittää syyllistää Piraattipuoluetta sen perusteella, mitä joku jossain julkisilla foorumeilla kirjoittelee. Miten Piraattipuolue tähän olisi syyllinen? Ovatko nämä ko. keskustelijat edes puolueen jäseniä?

Quote:Jaa, olisit heti sanonut. Tarkoitin piraatti”liittoa” ja pistin lainaukset, koska piraattiliitto on hakemassa itseään puolueeksi.

En siis edelleenkään ymmärrä mitä tarkoitat. Piraattiliitto ei todellakaan ole hakenut puoluerekisteriin, Piraattipuolue sen sijaan on. Piraattipuolueen nimi on Piraattipuolue riippumatta sen statuksesta puoluerekisterissä.

Sotketko nämä kaksi asiaa vahingossa vai tarkoituksella?

Quote:Kuten jo todettiin: Uskonto ei ole sinänsä nyt puheenaihe.

Tästä olen huomauttanut, mutta silti viimeisimmässäkin viestissä edelleen otat sen esille. Viittaan siis seuraavaan lauseeseen:

Quote:En kannata vastuutonta sananvapautta ja siitä syystä toisen poliittista ja uskonnollista mielipidettä pitää kunnioittaa. Sananvapaus on niilläkin, joita ole väheksymässä.

Haluatko tuoda sitä esille vai et?

Väheksyminen ei vie kenenkään sananvapautta, joten viimeinen lause on kummallinen.

Quote:Minulla ei ollut sinun juttuihisin mitään lisättävää, ne oli jauhettu jo. Kuten sinun ”pullakahviutopiasi”.

”pullakahviutopiaan” vastaaminen on liian hankalaa, joten jätät sen sikseen ja haukut vertausta vailla mitään perusteluita?