Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 18.6.2009 at 11.27
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Teppo: ”Laissa kuitenkin puhutaan kunnianloukkauksesta, riippumati aiheesta.”

Mutta laissa ei sanota, että kaikki kritiikki täyttää kunnianloukkauksen kriteerit.

Teppo: ”En kannata vastuutonta sananvapautta ja siitä syystä toisen poliittista ja uskonnollista mielipidettä pitää kunnioittaa. Sananvapaus on niilläkin, joita ole väheksymässä.”

Vaikka heitä kuinka paljon väheksyisinkin, se ei estä heitä olemasta sitä mieltä mitä ovat. Kriitiikki ei ole sama kuin kunnianloukkaus ei ole sama kuin poliittisen toiminnan estäminen (tai muu mielipiteenvapauden loukkaus).

Jos et kannata vastuutonta sananvapautta, et kannata sananvapautta ollenkaan. Tilannetta jossa on vapaus sanoa ”oikea mielipide”, ”oikeita tulkintoja” ja ”oikeita faktoja” ei ole se mitä sinä kutsut ”vastuulliseksi sananvapaudeksi”. Se on Pohjois-Korea.

Teppo: ”Ai, sinusta vain maahanmuuttajat ovat kansanryhmä?”

Okei, hypin johtopäätökseen tuossa. Tarkoitit kansaryhmällä sosiaalidemokraatteja siis. Mehän siis ollaa NIIIIIN lähdössä nuijimaanniitä piikitetyillä nuijilla. Siis NNNIIIIN ollaan lähdessä, usootsä? Juu, et usko itsekään.

Teppo: ”Minulla ei ollut sinun juttuihisin mitään lisättävää, ne oli jauhettu jo. Kuten sinun ”pullakahviutopiasi”.”

Aivan. Sinulla ei ollut niihin mitään lisättävää … ei siis myöskään vasta-argumenttia.

Et myöskään ymmärrä mitä utopia on. Utopia on esittäjällensä mieluinen fantasiamaailma. Minulle tilanne jossa kyseisen rinnastuksen kaltainen tilanne (jossa lahjoituksen tehnyt ihminen voisi periä lahjoituksensa takaisin korkoineen) olisi pätevä, olisi kyllä eräänlainen dystopia.

Kiva, että kuitenkin paljastit unelmoivasi sellaisesta maailmanjärjestyksestä. En ole kanssasi samaa mieltä tilanteen tavoiteltavuudesta, ja sinulla on täysi mielipiteenvapaus vetää siitä herne nenääsi.

Osaatko muuten keskustella LAINKAAN itse aiheesta, kun otit puheeksi uskonnon, kansanryhmät yleensä, ja ties mitä, mutta joiden liittymisen tähän topiciin sitten perään kuitenkin kiistit?

Eli oliko keskustelunaloitus asiaton vai ei? Miksi?