Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 18.6.2009 at 12.11
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Nimimerkkinikään ei liity keskusteluun enkä sitä ole mitenkään esille tuonut. Sinä sen sijaan toit uskonnon mukaan keskusteluun.

Nimimerkit on ehkä kuitenkin yksi liittyvin seikka täällä käydyistä keskusteluista. Mitä tulee uskonnontumisesta, niin toin ja toin. Tajuat varmaan itsekkin, että kyse oli vertauksesta, vai tajuatko?

Joker_ kirjoitti:
Quote:Ketjun ensimmäinen viesti oli tarpeeksi perusteltu. Kuka tahansa näkee linkatut uutiset lukemalla SDP:n ristiriitaisen linjan rahoituksen avoimuuden suhteen.

Oli tai ei ollut. Mielestäni ei ollut, eikä siitä sen enempää. Rahoituksen avoimuus on kuitenkin siinä mielessä hauska, ettei mitään rikosta ole kerätä rahaa itselleen puolueena. Siksi onkyseenalaista se, pitääkö rahoitukset edes olla näinkin julkista, kuin Suomessa ne nyt on.
Enempi ongelmana on se,että kun laki nyt määrää ilmoittaa rahoitukset ja Keskustalta niitä on pyydetty jo aiemman ”sotkun” tiimoilta esittää, niin ne ovat valehdelleet. Tässä tuoma esitys SDP:stä on siis sikäli kummallinen.

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Melko heikkoa yrittää syyllistää Piraattipuoluetta sen perusteella, mitä joku jossain julkisilla foorumeilla kirjoittelee. Miten Piraattipuolue tähän olisi syyllinen? Ovatko nämä ko. keskustelijat edes puolueen jäseniä?

Nykyiset Piraattiliiton hallitus on ollut ”sekoilemassa” muilla foorumeilla.

Joker_ kirjoitti:
Quote:
En siis edelleenkään ymmärrä mitä tarkoitat. Piraattiliitto ei todellakaan ole hakenut puoluerekisteriin, Piraattipuolue sen sijaan on. Piraattipuolueen nimi on Piraattipuolue riippumatta sen statuksesta puoluerekisterissä.

Piraattiliitto on hakenut itseään puolueeksi. Siis siinä mielessä mitään Piraattipuoluetta ei ole olemassa.

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Tästä olen huomauttanut, mutta silti viimeisimmässäkin viestissä edelleen otat sen esille. Viittaan siis seuraavaan lauseeseen:

Ja minä huomautin nimimerkkiäsi.

Joker_ kirjoitti:
Quote:
Väheksyminen ei vie kenenkään sananvapautta, joten viimeinen lause on kummallinen.

Ei vie, mutta tuo sellaisen ilmapiirin, ettei mielipiteelle ole sijaa.

Joker_ kirjoitti:
Quote:
”pullakahviutopiaan” vastaaminen on liian hankalaa, joten jätät sen sikseen ja haukut vertausta vailla mitään perusteluita?

Ei se todellakaan ollut millään muotoa hankalaa, mutta selkeään trollaamiseen en jaksanut enää panostaa. Jos taas vertaus oli aivan tosissaan raapustettu, niin siinäkin mielessäkeskustelu oli siltä osin turhaa.