Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 18.6.2009 at 12.23
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

whiic kirjoitti:
Quote:

Vaikka heitä kuinka paljon väheksyisinkin, se ei estä heitä olemasta sitä mieltä mitä ovat. Kriitiikki ei ole sama kuin kunnianloukkaus ei ole sama kuin poliittisen toiminnan estäminen (tai muu mielipiteenvapauden loukkaus).

Kritiikki voi olla kunnianloukkaus. Kritiikki voi esim. perustua totuuteen, mutta jollei sinulla ole näyttää toteen väitettäsi, niin se on kunnianloukkaus.

whiic kirjoitti:
Quote:Jos et kannata vastuutonta sananvapautta, et kannata sananvapautta ollenkaan. Tilannetta jossa on vapaus sanoa ”oikea mielipide”, ”oikeita tulkintoja” ja ”oikeita faktoja” ei ole se mitä sinä kutsut ”vastuulliseksi sananvapaudeksi”. Se on Pohjois-Korea.

Juuri tälläistä mustavalkoista ajattelua ajattelen sanoessani, että piraattiliiton jäsenet ovat liian nuoria politiikkaan.

whiic kirjoitti:
Quote:
Okei, hypin johtopäätökseen tuossa. Tarkoitit kansaryhmällä sosiaalidemokraatteja siis. Mehän siis ollaa NIIIIIN lähdössä nuijimaanniitä piikitetyillä nuijilla. Siis NNNIIIIN ollaan lähdessä, usootsä? Juu, et usko itsekään.

Ai,sinusta vain SDP ja maahanmuuttajat ovat kansanryhmä?

whiic kirjoitti:
Quote:
Aivan. Sinulla ei ollut niihin mitään lisättävää … ei siis myöskään vasta-argumenttia.

Niin, ne olivat jo aiemmin esitetty.

whiic kirjoitti:
Quote:
Osaatko muuten keskustella LAINKAAN itse aiheesta, kun otit puheeksi uskonnon, kansanryhmät yleensä, ja ties mitä, mutta joiden liittymisen tähän topiciin sitten perään kuitenkin kiistit?

Kyllähän tässä ihan Joker_ ja sinä olette lähteneet painostamaan aivan muita asioita.

whiic kirjoitti:
Quote:Eli oliko keskustelunaloitus asiaton vai ei? Miksi?

Niin, jos nyt tarkkoja ollaan, niin keskustelun aihe alunperin oli ylipäätään ihan muuta, mutta muun muossa sinä täällä keskustelit asiattomuuksista, jotka ei ollut aiheen aloituksena.