Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
Joker_ # Posted on 18.6.2009 at 12.49
Profiilikuva käyttäjästä Joker_

@Teppo

Kunnianloukkaus taitaa koskea lähinnä henkilöä, ei niinkään puoluetta (tai muuta ryhmää).

Nimimerkkini (tai kenenkään muunkaan) ei todellakaan liity keskusteluun. Viestin totuusarvo ei millään tapaa riipu sen esittäjästä (nimestä, iästä nimimerkistä, seksuaalisesta suuntautumisesta tms.).

Ylläolevasta myös huomataan, että väite Piraattipuolueen jäsenten nuoresta iästä ei millään tavalla estä toimimasta politiikassa. Se ei myöskään tarkoita, että he toimisivat siinä yhtään sen huonommin kuin kukaan mukaan.

Piraattiliitto ei todellakaan ole hakemassa puolueeksi.

Edelleen haukut pullakahvivertausta trolliksi, mutta et pysty mitenkään argumentoimaan sitä vastaan.

Et mitenkään perustellut myöskään sitä, miksi ensimmäinen viesti ei olisi tarpeeksi perusteltu keskustelun lähtökohdaksi.

Tehdään vielä yksi asia selväksi: Piraattiliitosta saat lisää tietoa osoitteesta http://piraattiliitto.org. Tämän ainoa yhtymäkohta Piraattipuolueeseen on se, että todennäköisesti on useampia henkilöitä, jotka seuraavat molempien toimintaa/uutisointia. Piraattipuolue (nimi voi olla puolue vaikka ei olisi puoluerekisterissä) on siis yhdistys, joka hakee puoluerekisteriin ja Piraattiliitto on jo paljon aikaisemmin perustettu, lähinnä piraatteja kiinnostavia asioita uutisoiva sivusto.

Viestisi ovat niin täynnä valheita ja/tai argumentointivirheitä, että se väkisin tukahduttaa keskustelun kun osapuolet turhautuvat. Tietysti tämä voi olla tarkoituksesikin.