Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 18.6.2009 at 16.50
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

@whiic

En jaksa lähteä jokaista nyt erikseen vastailemaan, mutta…

SDP:n ja muiden puilueiden pointti oli selkeästi se, että Keskusta oli aiemmin väittänyt kertoneensa kaikkien rahojen alkuperän, mutta ei sitten ollutkaan. Eihän tuon Groupin rahoissa mitään sen kummempaa ollut, tai ainakaan toistaiseksi mitään erityistä selvinnyt.

Puuhkajan viesti oli selkeä mielenilmaisu juuri sinulle ja Jokerille. Olenkin varsin siististi nyt keskustellutkin asioista…ihan piruuttaan, nythän olemme siinä pisteessä, että sinä olet jo jakamassa minulle banneja ja kummatkin (sinä ja Jokeri) syyllistytte kokoajan ylilyönteihin sekä olette ujuttamassa sanoja suuhuni, kuten tuossa kansanryhmäasiassa.
Sinähän et olettanut minun puhuneen SDP:stä, vaan suoraan sanoit, että tarkoitin. Koko viittaus oli kuitenkin kansanryhmien osalta tarkoitettu ihan toiseen asiayhteyteen. Totesin vain, että ylipäätään toisten puoluekannatuksen halveeraaminen menee kuitenkin jossain vaiheessa liian pitkälle ja niinhän se jo menikin.

Enkä ole väittänyt, että juuri tällä viestiketjulla olisi mitään tekemistä rikoksien tekoon siinä vaiheessa, kuin kommentin kirjoitin. Mutta kun tunteenpalo menee Jokerilla ja Whiichillä yli, niin oletetaan ja lopputulema on, että nyt keskustelu on mennyt juuri teillä yli.
Mitään sanomaa ei ole, kunhan sanotaan, että olen trolli, mutta ei kuitenkaan osata lopettaa.