Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
sarjuva # Posted on 17.6.2009 at 22.00
Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

jarkkoph kirjoitti:
Quote:Gagis kirjoitti:
[quote]Enemmänkin sanoisin jos menee sillä linjalla että ei voi tällaista ketjua tehdä on jo niin jumittinut samaan äärikeskustamössöön kuin muut puolueet että uskottavuus menee saman tien jo silläkin. Koko ajatuskin on absurdi, etenkin kun Puuhkajalla on, kuten aina, hyvä pointti tarjottavanaan.
Itse en voi allekirjoittaa tälläistä tapaa toimia. Pahimmillaan se johtaa siihen, että kaltaiseni vasemmisto-liberaalit häviävät pois puolueen toiminnasta, koska esim. vihreät edustavat tässä suhteessa sittenkin parempaa vaihtoehtoa kuin piraattipuolue. Mikä saattaa tietysti olla toivottavaakin joidenkin henkilöiden taholta. Loppujen lopuksi vaalit ovat se missä näkee kumman linja on puolueen kannalta parempi.

Puolue, jossa naureskellaan muille puolueille ei ole ainakaan minulle sopiva paikka toimia se on ainakin itselleni selvää.[/quote]
Missä suhteessa virheät edustavat parempaa vaihtoehtoa, ei ainakaan rahoituksen avoimuuden suhteen imo. Kaikki Piraattipuolueelle yli 300 euroa lahjoittaneet tahot ovat julkista tietoa, joka on tilattavissa nimellistä korvausta vastaan puolueelta (en nyt muista perusteluja miksei niitä suoraan julkistettu netissä, mutta jotain päteviä argumentteja sitä vastaan oli).

Mitä tällaisen vasemmistolaisen anarkistin ja liberaalin välimaastossa olevan ihmisen mielipiteeseen tulee, niin ne retiisit jotka saivat Natosaaren ja leppoisan oloisen julkkispapin sinne europarlamenttiin, ja näiden retiisien keski-iän ollessa yli 60 vuotta, en oikein usko että vahvasti SDP:hen leimautuneet ihmiset ovat muutenkaan kiinnostuneet Piraattipuolueen agendan edistämisestä muuta kuin äänestäjien viemismielessä joskus hamassa tulevaisuudessa.

Turhaa jäykistelyä on syytä välttää, se kun nostaa henkistä ikää ihan reippaasti noiden senioripuolueiden tasolle pahimmillaan. Rapatessa roiskuu, ja jokaisen sanomiset ovat hänen itsensä vastuullaan. Leikkiä pitää myös kestää. Sen sijaan herneiden ja muiden palkokasvien viljely kannattaa vain kasvualustan ravinteiden huolettaessa. Eikä niitä herneitä kannata tunkea joka aukkoon. (tietty puoluehallituslaisten kohdalla rima on korkeammalla, mutta ei tämä ketju ainakaan minusta täytä limbon tunnusmerkkejä)

Mitä vasemmistolaisten poissavustamiseen tulee, niin voihan sitä olla paranoidi tai sitten ottaa asioista selvää: ketjun aloittaja on (muistaakseni) ollut Vasemmistonuorien toiminnassa mukana ja omaa vieläkin hyvä kontaktit sinne.

Jotenkin masentavaa, että tällaista keskustelua käydään juuri sananvapaus-kannanoton hyväksymisen jälkeen. Huvittavaakin.