Vs:SDP – lolz

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 17.6.2009 at 22.50
Profiilikuva käyttäjästä whiic

jarkkoph: ”Itse en voi allekirjoittaa tälläistä tapaa toimia. Pahimmillaan se johtaa siihen, että kaltaiseni vasemmisto-liberaalit häviävät pois puolueen toiminnasta”

Oikeistoliberaalina sanon, että lähtekää pois, jos kerran aikansa elänyt vasen-oikea-akseli on poliittisen suuntautumisenne tärkein määrittäjä. Itse osaan kyllä nauraa Zyskowiczille ja Sasillekin, sillä minulla on täysin hyvät perusteet nauraa heidän sanomisilleen.

Yhtä hyvin voisi sanoa, että juuri te vasemmisto-liberaalit saavat PP:n näyttämään lähinnä laumalta anarkisteja: kadunvaltaajilta, seinätöhertelijöiltä ja niiltä varkailta joiksi TTVK meitä syyttää, ja että tämmöisen mielikuvan luodessanne puolestanne karkoitatte kaikki sellaiset ihmiset, jotka arvostavat vapaata markkinataloutta ja yksityisomistusta. Yritän kuitenkin kestää, vaikka seura ei kaikilta osin mielytäkään. Suuri osa meistä on kuitenkin aivan fiksua porukkaa.

jarkkoph: ”koska esim. vihreät edustavat tässä suhteessa sittenkin parempaa vaihtoehtoa kuin piraattipuolue”

Vihreillä on omat vasemmistosympaatikkonsa, stalistit, joita äärikeskustalainen perusvihreä ei halua ärsyttää. Stalinistit ovat Vihreissä varmaan siitä syystä, että Vihreät ajavat ympäristökuormituksen vähentämistä teknologian sijasta lähinnä kulutuksen alasajolla. Heille kuitenkin kapitalismin alasajo on itsetarkoitus, eikä keino vähentää ympäristökuormaa, mutta yhteisellä tavoitteella kuitenkin toimivat.

Vähän samaa menoa se täälläkin on, kun on tekijänoikeusrationalistit ja anarkistit saman katon alla. Sama päämäärä on yhdelle välinearvo toiselle itseisarvo. Voimme toki ottaa mallia Vihreistä ja pyrkiä olemaan oikein korrekteja toisia puolueita kohtaan, jottei kumpikaan ryhmä voisi siitä vaikka *gasp* pahoittaa mieltänsä.

Se, että emme ole sidottu vasen-oikea-akselilla pitäisi tarkoittaa sitä, että voimme nälväillä kenelle hyvänsä puolueelle heidän toimiensa ansaitessa nälväilyä… ei suinkaan sitä, että joutuisimme koherentin vasen-oikea-kannan puutteesta kumartamaan joka suuntaan. Vihreistä vähän jää tuommoinen kaikelle kumartelemisen tunne… mutta se johtuu varmaan myös halusta pysyä huokuttelevana hallituskumppanina kenelle hyvänsä.

Pliis, ei nyt sorruta äärikeskustaan, jookosta eiköstä?