Vs:Sika kallista

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 17.12.2009 at 21.57
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Ymmärrän, että kuvat sikaloilta järkyttää, mutta suosittelen silti tuntemaan liittolaisesi. Animaliat ja muut eläinoikeusjärjestöt ovat ekoterrorismin tukijoita. He eivät halua kohtuutta, eikä parempia lihatalouden tuotantomuotoja. Kun he keskustelevat ajankohtaisohjelmassa, he kiertävät suoranaisen valehtelun puhuvalla ”eläinten eettisestä kohtelusta” ja yrittävät välttää sitä, että heille ainut eettinen kohtelu on koko lihatalouden täydellinen kieltäminen (luomu-tuotannot mukaanlukien).

Turkisteollisuuden vastamainos

Samat henkilöt ne ovat lihateollisuudenkin kimpussa. Ja kyllä turkisteollisuuskin on selvillä, että he eivät ole ainut teollisuuden ala, joka halutaan samojen aktivistiryhmien toimesta ajaa alas poliittisin sekä ekoterroristisin keinoin.

Huomattavaa myös on, että nämä samat henkilöt katsovat auttavansa eläimiä, kun vapauttavat tarhassa kasvatettuja minkkejä luontoon, jossa nämä tuhoavat pieneliöstöä aikansa kuollen siitä huolimatta nälkään. Voivatko he muka olla eläinten kärsimyksen asiantuntijataho?

Villa, nahka, maito. Luopuisitteko niistäkin? Turkikset ovat jo uhanalaisia, lihaakin vastustetaan jo. Eikö tässä ole trendi? Totta kai on. Jos Animalia katsoo saavuttaneensa tavoitteet turkismarkkinoilla jo, on aikaa siirtää painoa seuraaville asioille, jotka halutaan kieltää. Tällä tavoin totalitarismia on hyvä ajaa: yksi asia kerrallaan niin ei synny suurta meteliä mihin asti aiotaan kieltojen lisäämistä jatkaa. Keskustelu yksityiskohdan ulkopuolelta on haitaksi kaikkien asioiden totaalikieltoa ajaville ekofanaatikoille.