Vs:Sika kallista

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 17.12.2009 at 23.38
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Siitä huolimatta eräät haluavat kieltää sianlihan tuotannon. Luuletko, että on siannahkaa ilman sianlihaa? Ja sama on naudannahan kanssa. Maidon kanssa. Lampaan villaa ei ole ilman lampaankasvatusta.

Turkisteollisuutta paljon ulkomailla kielletään tälläkin hetkellä, ja se on sikateollisuutta(kin) heikommalla julkisessa eettisessä mielikuvassa. Turkisteollisuuden tappaminen poliittisesti tai ekoterrorismilla voi olla mahdollista. Ei siinä paljoa turkistarhaaja mahda, kun toiset tulevat tuhoamaan elinkeinon omankädenoikeudella. Jos valtio vielä haluaa säilyttää työpaikat alalla, niin vaarana voi olla, että EU tekee taas yhden järjettömän direktiivin tai asetuksen, joka yliajaa kansallisen päätösvallan.

Sikateollisuus ei tule kuolemaan vaikka on selvää, että se on ekoterroristien seuraava kohde turkistarhauksen tuhoamisen jälkeen, jos niin pääsee tapahtumaan että turkistarhaus kiellettäisiin tai tehtäisiin terrorismilla kannattamattomaksi. Kun ei päästetä enää minkkejä luontoon, ne pistävät rautanauloja sikojen ruokakaukaloihin tai saastuttavat teuraslihan salmonellalla tai…

…mutta sikateollisuus ei siihen kuole. Suomalainen sikateollisuus ehkä, sillä katteet ovat matalemmat kuin turkisteollisuudessa (koska kilpailu on kovempaa sikojen kanssa, ja suomalainen teollisuus tiukemmin säädelty kuin ulkomainen). Ekoterroristit voisivat siis näinollen saada ulkomaisen sianlihan osuuden kaupan hyllyllä kasvamaan, ja sikojen kärsimyksen sen myötä. En ihmettelisi, jos he eivät itse ole tulleet tätä ajatelleeksi. He eivät tapaa ajatella asioita loppuun asti.