Vs:Sika kallista

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 17.12.2009 at 23.48
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Ja ennen kuin sanot ”ei voi verrata” minulle, voisit sanoa samaa kettutytöille ja muille viherhipeille. PETA (People for Ethical Treatment of Animasl) on mm. ottanut esille lehmänmaidon korvaamisen äidinmaidolla.

http://www.hs.fi/artikkeli/Eläinsuojelujärjestö+lehmänmaidon+voisi+korvata+äidinmaidolla/1135251554819

Eli aikamoinen määrä tarvittaisiin imettäjiä… lypsettäviä ihmisnaaraita. Olisiko imettäjä taas ammatti siinä missä oli ehkä joskus sata vuotta takaperin ja sitä ennen? Ottaen huomioon ihmisen matalemman maidontuotantokyvyn ja elintarviketeollisuuden puhtausvaatimukset, täytyisi varmaan käydä työpaikalla imetettävänä, jotta maito saadaan tuoreena elintarviketeollisuudelle. Siinä sitä autolla päivittäin tehtaalle kahvikupillista maitoa luovuttamaan.

Ja jotta Suomen maidonkysyntä katettaisiin täytyisi kaikki porvariäiditkin saada äitiyslomallaan luovuttamaan rintamaitoa, niin nololta kuin se tuntuisikin. Lypsettävänä käyminen voisi tosin olla palkaton kansalaisvelvollisuus naisille siinä missä armeija miehille…

…vai tunnustetaanko rehellisesti, että ihmismaidosta ei ole korvaajaksi eläinmaidolle, ja että ihmismaitovaihtoehto tulisi lähinnä säilyttää vauvoille, allergisille ja fetisisteille?