Vs:Sukellus piraattiverkkoon

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Sukellus piraattiverkkoon Vs:Sukellus piraattiverkkoon

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 20.11.2010 at 13.26
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Ruuhijärvi kirjoitti:
Quote:Kukaan vaan ei vissiin tiedä, että mistä se on jotain koittanut kysyä.

Kukaan ehdokas vaan ei vissiin ole miettinyt jotain henkilökohtaista ympäripyöreää tai kantaa ottavaa lausuntoa ensin ja ottanut yhteyttä kolumnistiin aloittaen palveluhenkisesti ”Kuinka voin auttaa?” ja siinä sivussa selvittäen, mistä kohtaa organisaatio kusee.

Otettaessa kantaa henkilökohtaista kannanottoa tulee painottaa silloin kun puolueohjelma ei sano asiasta mitään ja lisäksi avautuu vielä sellainen mahdollisuus, että useampi ehdokas saa nimensä esille täysin erilaisilla mielipiteillä.

Erilaiset mielipiteet tavoittavat suuremman joukon äänestäjiä kuin yksi mielipide. Tämän takia näkee noiden naisehdokkaiden pelaavan tuota peliä, jossa aamulla he ovat yhtä mieltä ja sitten he kiistävät oman mielipiteensä illalla. Tämä perustuu siihen, että äänestäjät poimivat usein itseään miellyttävät mielipiteet. Psykologi Pertti ”Veltto” Virtanenkin on kuuluisa tästä taktiikasta, jossa hän samassa puheessa/ kirjoituksessa on sekä samaa mieltä että eri mieltä.

Koska mm. julkisuus on se, jolla pääsee läpi, niin eduskunnassa istuvat kansanedustajat ovat perinteisesti käyttäneet varsin pitkälle meneviä keinoja politiikan toimittajien lipomisessa: Niklas Herlinin mukaan mm. niin kutsuttua intiimiä kanssakäymistä.

politiikan toimittajat harjoittavat seksiä kansanedustajien kanssa. Olen sen verran vanhan kansan miehiä, että mielestäni seksi on kenties äänestämistäkin voimakkaampi sitoutuminen yhteen ehdokkaaseen.

Politiikan pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan sen enempää kuin maalaustaidetta, riittää kun harjoittelee kopioimista vanhoilta [strike]kähmyiltä[/strike] mestareilta. Eikö tämä ole niin piraattiaateen mukaistakin?

Läpi pääsee julkisuudella [laulaja, näyttelijä, urheilutoimittaja Benin tallista], rahalla [osta se julkisuus mainostoimistolta kuten Kokoomuksen Harri Jaskari teki], vaalityöllä [se Paavo Väyrysen tallista täysin puskan takaa tullut europarlamentaarikko, joka kiersi kaikki vaalipiirinsä kissanristiäiset]. Kimmo Sasilla on rahaa, mutta se on niin nuuka, että tekee mieluummin töitä vaalikampanjansa eteen.