Vs:Sukellus piraattiverkkoon

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Sukellus piraattiverkkoon Vs:Sukellus piraattiverkkoon

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 21.11.2010 at 16.10
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Ruuhijärvi kirjoitti:
Quote:snowballschance, ongelmana taisi olla enemmän se, että kukaan ei tiedä keneen on koitettu ottaa yhteyttä, kuin se, etteikö lausuntoa olisi haluttu antaa. Toimittaja on kuulemma ottanut Piraattipuolueeseen yhteyttä, mutta kukaan ei tiedä keneen, milloin jne.

Ongelmana taitaa olla se, ettei politbyroolle ja ehdokkaille ole vielä hahmottunut, miten vaalikampanjaa organisoidaan.

Joanna Kurki jo selvittelikin yhdellä puhelinsoitolla (?) kirjoittiko Marianna Lindström sen Wareborg bloggauksen. Minä vaan ihmettelen ehdokkaiden haluttomuutta selvittää vastaavaa asiaa vastaavalla keinolla tässä tapauksessa. Politbyroota asia tuskin kiinnostaa, koska lopputulos lienee kuitenkin se, että joku politbyroosta on hukannut yhteydenoton.

Ehdokkaiden välille syntyy myös keskinäisestä kilpailusta jännitteitä. Tanja Karpela halusi alun perin sosialidemokraattien ehdokkaaksi pääkaupunkiseudulle, mutta saman vaalipiirin demareiden naispuolinen kansanedustaja torppasi hankkeen, joten Tanjasta tuli kepuli. Vihreät ovat varsin edistyksellisiä keskinäisessä mutapainissaan.

Jos aikoo päästä läpi rahatta niin on tehtävä töitä. Lisäksi on syytä välttää liikaa hengailua ydinkannattajien kanssa, koska se on ajanhukkaa: niitä on liian vähän, jotta niiden äänillä pääsisi mihinkään. ;) Ydinkannattajat pyörittävät puoluetta, mutta vaaleissa menestytään muiden äänillä.

Quote:Kysymykseksi siis oikeasti jää, onko yhteyttä edes koitettu ottaa.

Sitten taas yksi opetus rautalangasta miten maailma toimii: Toimittajat/ kolumnistit keksivät juttuja äärimmäisen harvoin omasta päästään, koska siitä seuraa aika usein potkut.

Toimittajat/ kolumnistit voivat vääristellä, vittuilla, värittää, sensuroida, esittää osatotuuksia tai käyttää täysin epäluotettavia lähteitä, mutta silloin he pitävät huolen siitä, etteivät muuta pilkkuakaan noiden lähteiden sanomisista ja vielä nauhoittavat valheet turvatakseen oman selustansa.

Nokian vesikriisin yhteydessä virkamies haastateltu syytti Aamulehteä lausuntojensa vääristelystä. Aamulehti vastasi julkaisemalla haastattelun nauhoitteen. Muistaakseni virkamies ei saanut potkuja luottamuspulan vuoksi.

Suomen Kuvalehti julkaisi aikoinaan jutun, jossa tyttö kertoi Kiteen pesäpalloilijoiden joukkoraiskanneen hänet. Tytön seksifantasia oli perätön ja SK:n päätoimittaja sai tuomion.