Vs:Taas näitä

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 7.6.2009 at 18.58
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Öööö… kuules… natsit eivät ole ”äärioikeistoa”. Fasismilla ja rasismilla ei oikeastaan ole tekemistä sen kanssa ollaanko vasemmalla, oikealla vai siinä keskellä. Natsipuolue (NSDAP, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) ei yksinkertaisesti voi olla oikeistoa.

Sikäli, kuin olen asian käsittänyt, juutalaisia oli syrjitty jo pidemmän aikaa ja heidän työllistymistä oli hankaloitettu kansallisista lähtökohdista pidemmän aikaa. Pankkiiritoiminta oli jäänyt yhdeksi juutalaisten merkittävistä elinkeinoista. Ja ihminenhän, erityisesti duurinari jolle ajatus oikeudesta tehdä business’tä ostamalla halvalla ja myymällä kalliilla tekemättä mitään ruumillista työtä, helposti sortuu vihaamaan omaa velkojaansa, erityisesti, jos häntä siihen vihaan provosoidaan.

Hitler ei kuitenkaan perustanut Marxilaista työväinliikettä sosialisoimaan juutalaisten (sekä samalla rikkaiden, syntyperäisten saksalaisten) omaisuutta yhteiskäyttöön vaan keskittyi pelkästään juutalaisten vainoamiseen, muutoinkin torjuen Marxilaisen ideologian hyväksikäytön työväen kiihottamiseksi. Seurauksena Saksasta saatiin juutalaisvastainen eikä yleisesti porvarivastainen. Teloitetuksi ei joutuneet kaikki porvarit vaan ainoastaan juutalaiset (ja sukupuoliset vähemmistöt, jne.).

Vasemmisto tahtoo tästä hirmuteosta syyllistää oikeistoa, koska Hitlerin ideologia hylkäsi marxismin, vasemmistoideologian, joka sisältää ehdottomasti syrjimättömän porvarikastin teloituksen. (Näin myös moninkertaisesti suuremman kansanmurhan Neuvostoliitossa kuin mitä Hitler suoritti Saksassa.)

Ja kumma kyllä, Leninin ja Stalinin nimet eivät vasemmistomielisten käytössä omaa minkäänsorttista häpeää tai vastenmielisyyttä. He vain toteavat, ”ei toiminut Venäjällä… mutta hei, me voitaisiin pistää se toimimaan!”. Juu, ei vähäistäkään sympatiaa. Toisaalta: voittaja kirjoittaa historiankirjat, ja ainoastaan juutalaisten holokaustin kiistäminen on rikos (Saksassa, Australiassa, jne., ei Suomessa onneksi). Neuvostoliiton keskitysleirit saa kiistää sydämensä kyllyydestä.