Vs:Tampereella terroristi-isku?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Tampereella terroristi-isku? Vs:Tampereella terroristi-isku?

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 29.11.2010 at 9.52
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

jarkkoph kirjoitti:
Quote:Esim. miesasiamies Henry Laasasen analyysi siitä, että feministi piirit eivät reagoi musliminaisen tappouhkauksiin mitenkään, koska on feministien etu, että musliminaiset pysyvät alistettuina ja hankkivat puolisonsa pelkästään omiensa joukosta eivätkä ala vapautumisen myötä kilpailla lisääntymis- ja pariutumismahdollisuuksista suomalaisista miehistä feministien kanssa.

En mene noin pitkälle, mutta analogisesti YTN:t (porvarisrouvat) vastustivat ATNien (piikojen ja duunariakkojen) äänioikeutta silloin kuin naisille puuhattiin äänioikeutta. Mahdollisesti äänioikeus viivästyi tuon takia.

Quote:Feministien kauhistus taas olisi vapautuneet ja tasa-arvoiset musliminaiset avoimesti flirttailemassa Suomalaisten miesten kanssa tämä aiheuttaa feministeissä niin suurta henkistä tuskaa, että se on estettävä millä keinolla tahansa ja vaikka ei voi estää sitä niin ainakin voi pysyä passiivisena ja olla edistämättä kehitystä tällä saralla.

Naisten kauhistus on muiden naisten avoin kilpailu.

Quote: feministit itse ovat aina väittäneet olevansa jonkun suuren hyvän asian puolesta taistelemassa vaikka todellisuudessa yrittävät vain ajaa omaa äärettömän itsekkäistä lisääntymisvieteistä lähtevää politiikkaa.

Melkein kaikki ihmiset ovat narsistisia eli hyvän asian puolella omasta mielestään.

Quote:Henry Laasasen mukaan feministien valta perustuu Suomalaisen miehen huonouden osoittamiseen, joka on toinen hieno analyysi siitä miksi feministit hyökkäävät aina etukenossa Suomalaisen miehen kimppuun.

Feministeiksi naamioituneita miesvihaajia. Ja on se feministien hyökkäyskohdekin jossain määrin olkiukko.

Siis aiemmin YTN feministit olivat ATNien kimpussa, mutta nykyään YTN:t ovat ATMien kimpussa. Ainakin näennäisesti.

Quote:Se on aika karua ihmiskuvan kannalta, että mitä enemmän asiaa tutkii sitä enemmän näkee miten paljon ihmisen käyttäytymisen motiiveista syntyy alkukantaisista seksuaalisista vieteistä ja sosiaalisen statuksen ylläpitämisestä seksuaalisessa nokkimisjärjestyksessä.

Myös apinat harrastavat politiikkaa, mutta siitä ei todettu olleen mitään apua ainakaan urosten lisääntymisen kannalta.

Vaikka Silvio Berlusconi ja Ilkka Kanerva ovat tunnettuja naisseikkailuistaan niin luullakseni heilläkään ei ole erityisen paljoa lapsia.

Perheen suuri lapsiluku liittyy usein naisen alistettuun asemaan perheessä.

Genetiikka kertoo, että miehistä lajissamme on lisääntynyt 40% ja naisista 80%.

Quote:Suurin syy miksi vastustan feministejä on se, että en voi hyväksyä ääretöntä piilo aggressiivisuuden määrää mitä he osoittavat lähes kaikkia Suomalaisia miehiä kohtaan kampanjassaan saavuttaa valtaa ja omia poliittisia tavoitteitaan.

Etkö sinä hyväksy sosiaalidarwinismia, joka on luonut feministit ja tekofeministit?

Quote:Olen todennut jo aikoja sitten, että todellisuutta ei voi hallita tai kontrolloida, mutta sitä voi yrittää ymmärtää.

Silti sinä vastustat kaikenlaista ja viihdyt puoluepolitiikassa?