Vs:Tampereella terroristi-isku?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Tampereella terroristi-isku? Vs:Tampereella terroristi-isku?

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 24.11.2010 at 16.14
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

TR: Bloggauksesi oli siellä 40-50 suosituimman joukossa, eli ajoitusta lukuun ottamatta ainakin otsikko oli juuri sellainen kuin pitääkin olla.

Mutta tosiaankin se Timo Soinin ”Hyviä uutisia” oli ihan ehdoton möhläys, jonka julkaisussa petti kokeneen ammattilaisen arviointikyky totaalisesti.

Jutun tullessa julkisuuteen ei heti ollut ihan selvää, oliko kyseessä onnettomuus vai ei. Käsittääkseni kuitenkin illalla jo haettiin syyllisiä.

Julkisuuden aiheilla pitää surffata ja joskus käy niin, että tekee mahalaskun päin aaltoa. Pikku juttujen kanssa tällöin on käytettävissä eri taktiikoita: ”sitä ei koskaan tapahtunut” eli jättää koko asian huomioimatta. Poliitikoilla on muuten ilmiömäinen kyky hävitä kuin pieru Saharaan, jos joku tekee hankalan kysymyksen.

Jos on lirissä ja asiaa paisutellaan niin voi yrittää katkaista sen tunnustamisella.

Jos on enemmän lirissä niin tyhjä ja falski ”on syytä katsoa eteen päin”, jota käytti Anneli Jäätteenmäki sekä Ruotsin kuningas voi tehota.

Tampereen murhapolttajat suuntasivat harkitun sytytyksen (sytytysnesteillä tehty?) paloaseman lähelle.

Nykyinen omistaja tuli paikalle keväällä ja on nyt tavoittamattomissa, muttei kuitenkaan pidätettynä, koska omaiset tietäisivät siitä. Kun entinenkin omistaja kyselee perään niin kai tuossa on sitten vielä osa liikeyrityksestä maksamatta. Vakuutus korvannee huonekalut yms. yrittäjälle jollain prosentilla vähennettynä, mutta tuskin korvaa myynnistä odotettua kassavirtaa. Eli jos se liiketila on vielä osittain maksamatta niin maksamatta se jääneekin.

Nyt on ollut erinomainen hetki tarkkailla persujen keskusjohtoista mediastrategiaa. Niiden politbyroo on keksinyt ”itse polttivat!” spekulaation, jonka persupropagandistit sitten jalkauttavat keskustelupalstoille. Tuo mediastrategia ei perustu faktoihin eivätkä ne usko sitä itsekään vaan ”hyvään selitykseen”, jolla pärjää hetken. Tämän takia persujen kanssa ei yleensä kannata väitellä suoraan faktoista, koska se vastapuoli tietää ihan hyvin valehdelleensa taktisesti alusta alkaen ja pitää totuuden puhujaa hölmönä ja innostuu vaan valehtelemaan lisää.

Persuilla on false flag-strategia, jolla on koko ajan annettu ymmärtää, että heidän kannatuksensa olisi suurempi onkaan. Joskus ne keksivät maahanmuuttajien tekemiä rikoksia keskustelupalstoille. Siinä vain haittasi se, että sepitettäessä juttua toisesta kaupungista voi jäädä kiinni paikallistuntemattomuudesta.