Vs:Tampereella terroristi-isku?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Tampereella terroristi-isku? Vs:Tampereella terroristi-isku?

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 25.11.2010 at 18.52
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Juutalaisomisteinen ravintola kärsini suuremmat euromääräiset vahingot suuremman kokonsa takia.

Oletan tässä, että tarkoituksena ei ollut polttaa koko kerrostaloa, mikä sekään ei olisi mitenkään originelli idea Tampereella/ Turussa/ Helsingissä. Tampereella on yleensä tuikattu tuleen remontissa oleva kerrostalo ja Turussa/Helsingissä mies vuokrasi kymmenkunta asuntoa ja laittoi niihin ajastetut pommit tarkoituksenaan ylikuormittaa palolaitos.

Poliisin kynsissä ovat omistaja ja viimeksi pizzeriasta poistunut työntekijä, omistajan veli.

Tämä nyt sataa persujen laariin.

Poliisi on luvannut kertoa huomenna käsityksensä asiasta. Odotan mielenkiinnolla huomenna vangitsemisien perusteluja: mikä kuvio tässä on taustalla. Miten sytyttäjä pääsi kebab-paikkaan sisälle? Sytyttäjiksi epäillyt ovat veljesten tuttuja, mutta olivatko nämä yhteistyössä vai onko veljekset vangittu jonkun muun syyn takia, joka paljastui tutkimuksissa? Ravintola-alan rahoituskuviot ovat mielenkiintoisia, etnisestä taustasta riippumatta.

Ravintolan yrittäjät olivat uusia. Omistaja taitaa olla 22-vuotias. Oliko alkuperäisenä liikeideana myydä kebabia vai ostaa kylän paras pommin paikka? Paloajankohta ja se, ettei siihen liittynyt itsemurhia, tai vielä isompaa kaasulastia, ei kuitenkaan viittaa fanaattiseen itsemurhaterrorismiin, mutta olisi kyllä syytä kaivella ravintolan rahoituksen takana olevia.

Oletan tässä, että Tampereen poliisi on edes oikeilla jäljillä. Niinkin on käynyt Tampereen poliisin kanssa, että lainkuuliaisen tamperelaisen muutettua pääkaupunkiseudulle paikallinen poliisi alkoi nipottamaan jostain sarjamurhaamisesta.