Vs:Tampereella terroristi-isku?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Tampereella terroristi-isku? Vs:Tampereella terroristi-isku?

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 27.11.2010 at 5.45
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Persujen propagandakoneisto oli niin hyvin synkassa alusta asti poliisin tutkintalinjoista, että se on aika noloa Tampereen poliisille. Näytti siltä, että poliisi vuosi paremmin persuille kuin iltapäivälehdille. Aamulehti kysyikin poliisilta, että oliko tiedotuslinja taktikointia. Jos tiedostus olisi ollut avoimempaa niin juttu ei olisi mennyt näin hyvin persujen laariin.

Päivi Lipponen otti poliittisen riskin etukenoisella rasistikortillaan, ja joutui lisäksi iltapäivälehden pääkirjoituksen jeesustelun kohteeksi. Iltapäivälehden pääkirjoittaja tietää toki vielä paremmin, miten tiedot vuosivat poliisista. Lehdistö jeesusteli, miten tapauksella kerättiin poliittisia irtopisteitä, ja keräsi jeesustelullaan irtonumeromyyntieuroja.

Päivi teki sitten normaalin poliittisen operaation, eli pyysi anteeksi ja poisti bloginsa. Hän aloittaa sen kohta uudelleen jossain muualla. Aiemmin blogiaan on siirrellyt mm. Soininvaara kirjoitettuaan jotain kiusallista, johon persut tarttuivat.

Tapauksella ei ole tietenkään yhtään mitään tekemistä reaalipolitiikan kanssa, mikä selittää tähän liittyvät suuret poliittiset intohimot: tämän kanssa on hyvä näprätä julkisuudessa, kun tämä ei johda yhtään mihinkään.

Päivin kannatus vaan nousee, koska hänen äänestäjänsä ovat naisia, jotka ajattelevat, että ”se olisi voinut tapahtua”.

Poliisi lupasi selventää perjantaina tapausta, mutta eipä se niin tehnyt.

Poliisi on pyöritellyt vakuutuspetoshypoteesiä, mutta mistä näistä motiiveista tietää.

Täysin hypoteettinen esimerkki, joka ei liity yhtään mihinkään: Jos vaikka hyvää tarkoittava suku on hankkinut pakkotyöpaikan kysymättä pojilta mitään niin pojille on saattanut pälkähtää päähän päästä siitä eroon sytytysnesteellä tms. Tällaisessa tapauksessa pojat tunnustavat minkä tahansa muun poliisin keksimän syyn kuin totuuden suvulleen.

Perhekeskeisyyden ja sukurakkauden sivutuotteena tulee usein tyrannia.

Sattuu sitä suomalaisissakin perheissä. Eräskin ex-mäkikotka erosi vaimostaan, koska siinä kylkiäisenä tuli ravintolatyö, jossa on pitkät työpäivät, eikä säännöllinen ansiotyö sopinut hänen työtä vieroksuvalle hipiälleen.