Vs:Tampereella terroristi-isku?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Tampereella terroristi-isku? Vs:Tampereella terroristi-isku?

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 28.11.2010 at 23.27
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

jarkkoph kirjoitti:
Quote:Hieman tarkoitushakuista Päivi Lipposen piirien politiikan teko

Niin, immateriaaliasioihin keskittyvän poliittisen puolueen jäsenet kritisoivat mielikuvapolitiikan tekoa omalla foorumillaan. Saako mielikuvapolitiikan/ populistisen/ feministisen politiikan formaateille muotosuojan/ tekijänoikeuden?

Minusta on vain realismia todeta, että politiikan teko on usein parodiahorisontin sisäpuolella. Itse yritän unohtaa poliittisen todellisuuden liiallisen ymmärtämisen keskittymällä analysoimaan mikä toimii ja miten.

Palon henkilöuhreista on puhuttu hämmästyttävän vähän keskustelupalstoilla. Viimeinen materiaalinen jeesustelu oli että ”miten tämä nostaakaan vakuutusmaksuja!”.

Vähän aiemmin saman kadun varressa kylän keskeisimmällä paikalla paloi Mäkkäri savustaen ensin talon asunnot. Palokunta viimeisteli tuhon vedellä, joka kai homehdutti Tampereen vanhimpiin kuuluvan kerrostalon puurakenteet. Keskustelujen perusteella tämä ei nostanut vakuutusmaksuja.

Tilastojen perusteella tamperelainen keskustakerrostalo on todella syttymisherkkä: kellaripalo, vinttipalo, remonttipalo … Olisikohan tämä ollut jo kuudes?