Vs:Tekemistä innokkaille

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Tekemistä innokkaille Vs:Tekemistä innokkaille

Julkaisija Vastaukset
Vetinari # Posted on 6.10.2009 at 11.14
Profiilikuva käyttäjästä Vetinari

Minulta luonnistuu monikin asia. Tunnetuin olen ehkä tekstintuottamisesta, minulla on ollut oma pakina paikallislehdessä parin vuoden ajan (ilmaisjakelussa, mutta kuitenkin) ja olen kirjoittanut freelancerina satunnaisesti muitakin juttuja. Hallitsen useamman tyylilajin, mutta jos saan vapaat kädet, kirjoitan melko pisteliäästi ja lukijoita herättelevästi. Kääntäminenkin sujuisi, mutta sitä teen välillä (ja tälläkin hetkellä) leipätyökseni (jälleen friikkuna), niin vapaa-ajallani tekisin mieluiten jotakin muuta. Lisäksi olen paatunut kielipoliisi, jonka mielestä tekstin tulee olla vapaa yhdys sana virheistä (sic) ja muista kömpelyyksistä. Paitsi että kirjoitan omia tekstejäni, mielelläni myös korjailen ja muovaan toistenkin tekstejä eloisammiksi jos tarve näin vaatii. Puheenkirjoittamisestakin minulla on pikkuisen kokemusta.

Minulla on myös kohtuullisen hyvälaatuinen videokamera ja oheistarpeita. Olen aloitteleva stop-motion -animaatioiden harrastaja, mutta sopiihan sitä käyttää muuhunkin. Lisäksi minulla on jonkin verran graafisen alan koulutusta (kävin Savonlinnan Taidelukion jossa pääaineenani oli graafinen suunnittelu). Grafiikkaakin olen hitusen tehnyt friikkuna.

Valitettavasti asun täällä Pohjois-Karjalassa, eikä epäsäännöllinen tulotaso anna mahdollisuuksia matkustella ympäri Suomea, ja kun on noita huollettaviakin jaloissa pyörimässä… Mutta täältä käsin teen minkä suinkin voin. Videokameran lainaamisesta ulkopuolisille minulla on huonoja kokemuksia, mutta sekin onnistuu mikäli voin luottaa siihen, että kameran särkyessä se korvataan.