Vs:Tekemistä innokkaille

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Tekemistä innokkaille Vs:Tekemistä innokkaille

Julkaisija Vastaukset
Thihi # Posted on 10.10.2009 at 15.55
Profiilikuva käyttäjästä Thihi

Jadonna: oikeastaan paras on, jos kiinnostuneet ottavat itse yhteyttä suoraan Purjeeseen. Tämän voi pian tehdä sähköpostiosoitteen kautta, joka löytyy alkuviikosta Purjeen sivustolta. Varmaankin noin tiistaista eteenpäin alamme päivystää siellä.

Osoite tulee olemaan muotoa purje -at- piraattipuolue.fi, mutta toistaiseksi sinne on turha lähetellä mitään, osoitetta ei vielä ole perustettu. Tiistaista eteenpäin esimerkiksi teksti- tai kuvanäytteitä voi lähettää tuonne, samoin kuin ideoita artikkeleista ja muusta mitä toivoisi Purjeessa näkevän.

Tätä ennen ainoa tapa päästä kunnolla yhteyteen Purjeen kanssa on tulla irc:iin. Tarkempaa tietoa PirateNetin ircistä löydät http://wiki.piraattipuolue.fi/IRC osoitteesta. Mikäli irc ei ole sinulle tuttu käsite, kertoo http://fi.wikipedia.org/wiki/IRC lisää. Windowsilla suosituin asiakasohjelma irc-keskusteluja varten lienee mIRC, mutta muitakin vaihtoehtoja on pilvin pimein. OS X:llä ja Linuxilla hyviä asiakasohjelmia ovat esimerkiksi xchat ja irssi.

PirateNetin irc-verkossa Purje vaikuttaa erityisesti kanavalla #purje, jossa lehden sisältö suunnitellaan, ja julkaisija, toimitus, sekä avustajat käyvät keskusteluja piraattiaiheista ja Purjeesta itsessään.

-T