Vs:”Tomi Kuuslahti”

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta ”Tomi Kuuslahti” Vs:”Tomi Kuuslahti”

Julkaisija Vastaukset
Slou # Posted on 5.11.2010 at 17.38
Profiilikuva käyttäjästä Slou

Tässä ote Facebook-keskustelusta sen jälkeen, kun olin yrittänyt jo pariin otteeseen saada Kuuslahtea kommentoineita uskomaan, että kyseessä on fiktiivinen profiili. Ehkä tästä on hyötyä kun mietitään miten puolueen kannattaisi esiintyä.

Quote:Alexandra Djup niin, internet on niin vallaton areena, että saapa nähdä kauanko se voi vielä tällaisessa muodossa jatkaa olemistaan. sensuuri netissä on koko ajan kovempaa, ja laajenee sen käyttäjien piiriin enenevässä määrin. periaatteessahan netti on paikka, johon laittamalla ihan mitä tahansa se on ns. vapaata riistaa, tai ainakin sen varastamiseen ja uudelleen käyttöön tai sulauttamiseen muotoon sun toiseen on todella vaikea vaikuttaa.
Eilen 0:40 · TykkääEn tykkääkään
o
Ville-Matias Heikkilä
Piraattipuoluehan on kaikesta trollailusta huolimatta ihan oikeasti pomoporrasta myöten täynnä porukkaa, joka imee itseensä kaikenlaisia sopivan nörtähtäviä mutta silti kutkuttavan radikaaleja yhdenkirjantotuuksia kuin pesusienet. Varmaan p…uolet piraattipuoluelaisista on hurahtanut transhumanismiin ja siihen liittyvään sinisilmäiseen teknologiauskovaisuuteen. Myös kiihkomielisiä libertaristeja löytyy useampi, samoin kuin ilmastonmuutoksenkieltäjiä ja maahanmuutonvastustajia, ja sitten vielä tämä Horsmalahti-paketti siihen päälle. Hipimpää osastoa edustavat mm. lukuisat Zeitgeist-liikkeen kannattajat.

Kuuslahti sopii kokonaisuuden osaksi ilmeisesti niin hyvin, että ”puoluetoverit” mieluummin osoittelevat hänen trolliuttaan kuin sanoutuvat irti hänen mielipiteistään. Kun on puolueen piirissä tilaa naisvihamielisyydelle, niin mikseipä siis myös eugeniikalle? Sananvapaus ennen kaikkea!Näytä lisää