Vs:T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial Vs:T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial

Julkaisija Vastaukset
tombooo # Posted on 21.8.2009 at 7.14
Profiilikuva käyttäjästä tombooo

jhol kirjoitti:
Quote:Onko Piraattipuole ”lappeen Rannasta”? Anteeksi kärkevä aloitus mutta monia viestejä on erittäin raskasta lukea kun suurin osa yhdyssanoista on pahasti pielessä.

Näitä sivuja lukenee moni puolueeseen liittymätön (kuten minä) ja jatkuva ja toistuva huono suomen kieli antaa kuvan nuorista elämäänäkemättömistä idealisteista.

Rautalangasta: kunhan jäsenet ovat perheen perustaneet heitä ei enää puolue kiinnosta ja Piraattipuolue on, lainatakseni asiaa ”muoti-ilmiö, jolle ei voi ennustaa kovin laajaa kannatusta tai pitkää ikää”.

Jos haluatte olla vakavasti otettava puolue niin hiokaa mediassa olevaa näkyvyyttänne: esim. ruotsalaiset ovat aina puku tai pikkutakki päällä.

Toinen syy miksen ole jäsen on se, että Puolueen agenda on mielestäni ”perse edellä puuhun”. Kaikki lähtee siitä, että ”jakamista ei voi estää”. Ja sen takia se pitää tehdä lailliseksi. Herran tähden, kouluampumisia ei voi käytännössä estää mutta varmasti ei löydy ketään joka haluaa tehdä sen lailliseksi?

Eikö olisi fiksumpaa jos lähdettäisiin siitä miksi jakaminen pitäisi olla (moraalisesti tai eettisesti) vapaata – vai onko niin ettei tälle löydy perusteita?

Päivän naurut :lol:

PS. Voisit hioa ulosantiasi, että edes internet ottaisi teikän vakavasti. Pahoittelen oikeasti jos erehdyin suhteesi.