Vs:T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial Vs:T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial

Julkaisija Vastaukset
Tytärniemi M # Posted on 21.8.2009 at 10.03
Profiilikuva käyttäjästä Tytärniemi M

jämähdin tähän kappaleeseen ja hämmennyin.

jhol kirjoitti:
”Toinen syy miksen ole jäsen on se, että Puolueen agenda on mielestäni ”perse edellä puuhun”. Kaikki lähtee siitä, että ”jakamista ei voi estää”. Ja sen takia se pitää tehdä lailliseksi. Herran tähden, kouluampumisia ei voi käytännössä estää mutta varmasti ei löydy ketään joka haluaa tehdä sen lailliseksi?”

Miksi kiertää totuutta? Piratismia ei pystytä estämään piste. Miten se on perse edellä puuhun menemistä?
Jotta ongeman voi ylipäätään ratkaista pitää selvittää mikä on vialla ja sitä tässä uudella lainsäädänöllä tullaan tulevaisuudessa korjaamaan. Kysymys on VAIN siinä että mihin suuntaan se lainsäädäntö menee, globaalien yrityksien taskuun vai ihmisten oikeuksien hyväksi. Vasta kun kansa näyttää että he eivät hyväksy silmään kusemista, voidaan aloittaa keskustelut kuinka Piratismi voidaan muuttaa toiminnaksi joka ruokkii yhteiskuntaa.

Kytkös piratismin ja kouluammunnan kanssa on mielestäni mauton vertaus.

Jos ja kun tekstistäni löytyy kirjoitus virheitä niin sanokaa ihmeessä (kirjoittaja on ruotsista muuttanut lukihäiriöinen)