Vs:T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial Vs:T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial

Julkaisija Vastaukset
jhol # Posted on 21.8.2009 at 16.09
Profiilikuva käyttäjästä jhol

tombooo: Quote:Päivän naurut
Tämähän lisäsikin sinun uskottavuutta … huoh.

Enigma: Quote:Ainoa tapa todella estää laiton jakaminen olisi jonkinlainen koko kansan kattava isoveli valvoo -järjestelmä.

Ainoa tapa todella estää ihan tahansa mikä muu rikos on … mikä? Aivan oikein. En kuitenkaan usko että haluatte tehdä kaiken rikokset laillisiksi.

Quote:Nykyinen tekijänoikeusjärjestelmä rajoittaa luovuutta enemmän kuin kannustaa siihen.

Olen täysin samaa mieltä. En kuitenkaan haluaisi täysin romuttaa tekijänoikeuksia. Minusta näiden ääripäiden välissäkin ”on elämää”.

Quote:Piraattipuolue ei aja ”tekijänoikeuksien poistamista”

Minusta ”epäkaupallinen” on erittäin hankala käsite ja ajaa käytännössä tekijänoikeuksien katoamiseen. Tai sitten tekee yrittämisen aivan liian vaikeaksi, etenkin IT alalla.

Tytärniemi M: Quote:Miksi kiertää totuutta? Piratismia ei pystytä estämään piste. Miten se on perse edellä puuhun menemistä?
Miksi kiertää totuutta? Rattijuoppoutta ei pystyta estämään piste. Tämä on sitä perse edellä puuhun menemistä.

Quote:Kytkös piratismin ja kouluammunnan kanssa on mielestäni mauton vertaus.
Olet oikeassa – pahoittelen käyttämääni vertausta. Tarkoitukseni oli näyttää että mitä tahansa rikosta voidaan perustellä täysin samalla tavalla. Tässä epäonnistuin pahasti – siksi yllä muutin vertauksen rattijuoppouteen. Jos sekin on sinusta ”liian paha” niin vaihda se mielessäsi varkauteen, näpistykseen, petokseen, … asiasisältö ei siitä muutu.

P.S. En tarkoittanut ketään henkilökohtaisesti kun puhuin huonosta suomesta, enkä ole pilkunnussija – mutta kuitenkin.