Vs:T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial Vs:T&T-uutiskommentti: Piraattipuolue on köyhän asial

Julkaisija Vastaukset
Tytärniemi M # Posted on 20.8.2009 at 14.07
Profiilikuva käyttäjästä Tytärniemi M

Kylläpä laittaa ärsyttämään moinen yleistäminen joka näköjään perustuu vain vajaisiin käsityksiin piratismin periaatteista.

”Piraattipuolueen virhe on siinä, että se kuvittelee kulttuurin tulevan lihavilta suuryhtiöiltä. Ne usein ovatkin kulttuurin levittäjiä, mutta tekijöistä valtaosa on tavallisia ihmisiä, usein pienipalkkaisia.”

Kyllä tekiät ovat tavallisia ihmisiä mutta nykyisen korvaus tavan mukaan ei heille makseta hyvin riippumata siitä miten heidän työt myyvät/soivat. Ja onhan se valitettavasti niin että ei se madonna tienaa läheskään yhtähyvin levy myynnillä tai radio soitolla kun live esiintymällä ympäri maailman. Sitäpaitsi suurimmat artistit omistavat oman levyyhtiön jolla omaa musiikkia edistetään.

”Piraattipuolue on köyhän asialla”

Haluaisinkin ihan vain mielenkiinnosta tehdä kartoituksen piraattipuolueen jäsenistä, mm. koulutus, ikä, sukupuoli palkka. yms millä voisi laittaa mokomaa mummoa hiljaseksi. jospa oppis tutkimaan mistä tässä oikeasti on kyse.