Vs:Tulevaisuuden lastentarha?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Tulevaisuuden lastentarha? Vs:Tulevaisuuden lastentarha?

Julkaisija Vastaukset
Sari # Posted on 28.6.2011 at 11.26
Profiilikuva käyttäjästä Sari

Pirate0 kirjoitti:
Quote:Se tässä häiritsee että tämä tarkoittaa sitä etteivät pojat saa leikkiä leikkejä jotka valmistavat henkisesti mieheksi kasvamista. Nukeilla ja koti leikit kyllä tukevat naisten henkistä kasvamista mutta tämä ei ole yleisesti hyväksi poikien kehitykselle.

Tässä esimerkissä esim. kaikki kepillä hakkaamiset ja painit ovat kiellettyjä jotka on tyypillistä poikien kehitykselle. Tämä ei sukupuolineutraalisuutta vaan feminististä kasvatusta siihen että pojista tehdään naismaisia aivottomia idiootteja jotka on hukassa kun hormonit alkavat hyrrätä. Tämä kyllä käy hyvin viherstallarien ideologiaan.

Olen itse ollut päiväkodissa töissä. Valitettavasti poikien normaaleja paini- ja temmellysleikkejä rajoitetaan liikaa tavallisissakin päiväkodeissa.

Alalle kaivattaisiin ihan oikeasti lisää miehiä. Naiset kun tuppaavat säikkymään sitä poikein remellystä. Toisaalta vähän voisivat vanhemmatkin vilkaista peiliin. Etenkin äidit saavat valtavan porukohtauksen, jos tenavasta löytyy pienikin naarmu tarhapäivän jälkeen.. Kuitenkin tenavat saavat vastaavia kolhuja kotioloissakin, yleensä paljon pahempiakin.