Vs:Tupakkalaki ja nykypäivä

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Tupakkalaki ja nykypäivä Vs:Tupakkalaki ja nykypäivä

Julkaisija Vastaukset
OSQ # Posted on 8.12.2009 at 18.31
Profiilikuva käyttäjästä OSQ

Haittojen vertailussa on se ongelma, ettei se yleensä toimi koskaan. Myrkyt on myrkkyjä ja aina kun niitä esiintyy jossain kohdassa ketjua, onko se sitten ravintoketju tai ketjupolttaja, niin todellinen ongelma muodostuu vapautuvien/hajoavien aineiden myrkyt.
Wiki…
”Myrkyllisyys eli toksisuus on käsite, jolla kuvataan kemiallisten aineiden kykyä aiheuttaa elimistössä vaurioita, erityisesti vakavia tai tappavia vaurioita. Esimerkiksi hivenaineet ovat välttämättömiä ihmiselle, mutta ylisuurina annoksina eräät niistä ovat vaarallisia elimistölle”

http://fi.wikipedia.org/wiki/Myrkyllisyys

Ihmiset levittävät tietämättäänkin ympärilleen myrkkyjä. En halua kuulostaa fanaatikolta, mutta tosiasia on aika karmaiseva. Siksi olen sitä mieltä, että valistuksella voidaan saada pysyvämpiä vaikutuksia kuin kielloilla. Ihminen voi tulla tietoiseksi, että voi esim. hengitellä kohtuullisesti myrkytöntä savua aiheuttamatta sillä haittaa itselleen tai naapurilleen, ja tuhkakin on vielä hyvä lannoite. Viha, kiukku ja tappelu taas erittää stressihormoneja ja aiheuttaa sairastumisen vaaran.
:silly: