Vs:Tupakkalaki ja nykypäivä

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Tupakkalaki ja nykypäivä Vs:Tupakkalaki ja nykypäivä

Julkaisija Vastaukset
Spif # Posted on 24.11.2009 at 9.00
Profiilikuva käyttäjästä Spif

Esimerkkinä puulämmitteisissä omakotitaloissa savu ohjautuu säästä riippuen joskus maantasalle ja helposti naapureiden pihamaille ja ikkunoista sisään. Ei ole siinäkään mitään valittamisen aihetta, joten ei pitäisi parista hönkäisystä tupakansavuakaan olla. Mitään terveyshaittaa en ainakaan usko siitä olevan kenellekkään jos joutuu nuuhkaisemaan tupakan tuoksua silloin tällöin.

Jos ottaa pelkkä tupakan tuoksu niin koville ettei pysty elämään asunnossaan niin taitaa olla vika omassa nenässä eikä niinkään tuoksussa. Sen voi ottaa huomioon asuntoa valitessa. Talon toinen kerros tuskin on paras vaihtoehto jos haluaa tuulettaa juuri siitä ikkunasta, jonka alapuolella naapurilla on tapana pössytellä omalla pihamaallaan.

Tuo suoritettu ”tarkastuskin” kuulostaa hyvin epämääräiseltä. Vaikka onhan se ihan kiva että ei ihan vaan huvikseen kielletty. Jossain muussa uutisessa mainittiin että tuoksuhaitan olemassaolo todettiin tämän terveystarkastajan nenällä ja se sitten riitti perusteeksi kieltoon. Taisi olla joku valittajan kaveri tekemässä tarkastusta.