Vs:Tyhmiä kysymyksiä

Julkaisija Vastaukset
Alejandro # Posted on 27.10.2010 at 16.58
Profiilikuva käyttäjästä Alejandro

Quote:Tai lobata sitten mieluummin vaikka perustuloa tai taiteilija-apurahoja kuin yhteiskunnan ja teknologian kehityksen pysäyttämistä tekijänoikeuksilla.

Tästäpä tulikin vielä mieleeni, että mitä mieltä piraattipuolue on verotuksesta? Kuinka paljon, keneltä ja missä suhteessa? Ja kuinka verotulot jaetaan yhteiskunnassa? Ja voisiko esim. niitä taiteilija-apurahoihin varattuja rahoja lisätä? (Ja komitea pystyyn päättämään siitä, kuka on TODELLINEN taiteilija, muusiikko, elokuva-ohjaaja tai kirjailija, vähän niinkuin Neuvostoliitossa.)

Ai niin, piraattipuolue ei ota kantaa tällaisiin triviaaleihin teemoihin. Keskitytään mieluummin tärkeisiin asioihin, jotka ovat kannattajien omaa sydäntä lähellä. Niinkuin vaikka se liikaa tienaava elokuvatuottaja.

Ja hip hei hurraa, teknologiahan on tehnyt meistä niin helvetin onnellisia! Ollaan online aamusta iltaan ja vauvasta vaariin, ja maataan elämämme viimeiset 10 vuotta vihanneksina vuodeosastolla, koska teknologia ja lääketieteen kehitys ovat taanneet sen, että henki meiltä ei lähde millään. Ellei sitten stressaantunut pumppu ole stopannut viisikymppisenä.