Vs:Tyhmiä kysymyksiä

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 28.10.2010 at 11.10
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Alejandro kirjoitti:
Quote:Tästäpä tulikin vielä mieleeni, että mitä mieltä piraattipuolue on verotuksesta? Kuinka paljon, keneltä ja missä suhteessa? Ja kuinka verotulot jaetaan yhteiskunnassa? Ja voisiko esim. niitä taiteilija-apurahoihin varattuja rahoja lisätä?

Puolue on linjannut nuo omantunnon asioiksi kokoomuslaista terminologiaa piratoidakseni. Näkemyksiä löytyy laidasta laitaan ja se on ihan hyvä asia.

Quote: (Ja komitea pystyyn päättämään siitä, kuka on TODELLINEN taiteilija, muusiikko, elokuva-ohjaaja tai kirjailija, vähän niinkuin Neuvostoliitossa.)

Eikö meillä jo ole mm. isojen levy-yhtiöiden tuottajat ja kaupalliset radioasemat, jotka päättävät, ketä ja mitä soitetaan? Miten niin tämä järjestelmä ei toimi kattavasti kuin Neuvostoliitossa? Kielletyistä kappaleistakin on listat.

Quote:Ai niin, piraattipuolue ei ota kantaa tällaisiin triviaaleihin teemoihin. Keskitytään mieluummin tärkeisiin asioihin, jotka ovat kannattajien omaa sydäntä lähellä. Niinkuin vaikka se liikaa tienaava elokuvatuottaja.

Onko poliitikolle suuri synti olla lähellä kannattajien sydäntä? Politiikassa voi joko ajaa kannattajaryhmänsä asiaa tai sitten jymäyttää kannattajaryhmäänsä ajamalla omaa asiaansa.

Quote:Ja hip hei hurraa, teknologiahan on tehnyt meistä niin helvetin onnellisia! Ollaan online aamusta iltaan ja vauvasta vaariin, ja maataan elämämme viimeiset 10 vuotta vihanneksina vuodeosastolla, koska teknologia ja lääketieteen kehitys ovat taanneet sen, että henki meiltä ei lähde millään. Ellei sitten stressaantunut pumppu ole stopannut viisikymppisenä.

Kuunnellen poppoppop-musiikkia, kuten siinä laulussa sanotaan.