Vs:Tyhmiä kysymyksiä

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 28.10.2010 at 11.32
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Alejandro kirjoitti:
Quote:Raha ratkaisee kaiken, haluttiin tai ei. Haluan vain sanoa, että jotta markkinoilla voi menestyä, niiden pitää olla toimivat ja että menestymisen tiellä ei voi silloin olla tekijöitä, jotka haittaavat sitä. Vapaa (=ilmainen) nettijakelu on tavallaan markkinahäiriö, sillä siinä ei SUORAAN liiku rahaa.

Markkinatalous ei takaa minkään toiminnan kannattavuutta. Toki monet markkinatalousevankelistat antavat ymmärtää, että näin olisi.

Quote:Mutta myös kielteisiä ilmiöitä voi esiintyä, eivätkä ne häviä, vaikka kuinka työntäisi päänsä piraattilipun sisään. Niille voi ehkä tehdä jotain.

Olen lukevinani, että jos syntyisi win-win-tilanne piraattien ja musiikin tekijöiden välille siten, että maksajana on kolmas osapuoli, niin se olisi hieno juttu?

Quote:Suomen ongelma on pieni kieli, kulttuurialue ja markkinat.

Se on oikeastaan etu.

Quote:Amerikkalainen valtakulttuuri pyrkii jyrämään jo nyt kaiken altaan ympäri maailman, ja koska sen volyymit ovat isoja, se myös pystyy tekemään laadukkaampaa tavaraa (=isommalla rahalla) ja halutessaan harrastamaan polkumyyntiä.

Se on oikeastaan kutsuttu tänne kylään pitämään kansa ideologisesti oikeaoppisena.

Quote:Kuvittelin, että Piraattipuolue on poliittinen puolue, jonka tavoitteena on päästä säätämään lakeja. Olen kuitenkin tainnut ymmärtää väärin. Koska PP on niin kiinnostunut muuttamaan tekijänoikeuslainsäädäntöä, niin jotenkin ajattelin, että se voisi samalla puuttua lainsäädännön kautta tähän kustannustoiminta-asiaan. Ja samalla vähentämään suurten mediayhtiöiden valtaa.

Jos asia on lähellä äänestäjien sydäntä niin tietenkään tuollaista aspektia ei kukaan sydämen omaava piraattipoliitikko voi sivuuttaa.