Vs:Uusi päävalikko

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Uusi päävalikko Vs:Uusi päävalikko

Julkaisija Vastaukset
mabe # Posted on 17.6.2009 at 8.10
Profiilikuva käyttäjästä mabe

Quote:Hallitussivu uudistettiin Kivistön kansa tänään. Sieltä löytyy nyt nimimerkit ircissä ja keskustelufoorumeilla. Otin itse myös [H] tagin kokeeksi käyttöön ircissä, mutta se on saanut lähinnä huonon vastaanoton. Pidän sitä viikon, jonka jälkeen arvioin sen hyödyllisyyden.

Hallitussivun lisätiedot ovat ainakin minulle tässä vaiheessa riittävät, toivoa sopii että sillä sivulla olevat olisivat niihin tietoihin sitoutuneet eivätkä niistä poikkeaisi.

Tuo [H] tagin kokeilusi ei taida yksin onnistua. Siispä poista sinäkin se koska muut eivät ole mukana. Olivatkohan muut liian ujoja ilmoittamaan asemansa vai…?

Quote:Tuota valikkoa, missä on keskustelufoorumi, blogi jne. ei ole tarkoitus muuttaa. Ideana oli vaan miettiä järkevä jaottelu päävalikossa oleville asioille sekä ideoida valikon teknistä toimintaa ja ulkoasua. Mitään kokonaisuudistusta ei siis ole luvassa.

Näinpä näitä väärin ymmärryksiä tulee puolin ja toisin. En tarkoittanut tuon ylävalikon muuttamista vaan keskustelufoorumin kategorioita.