Vs:Uusin puolueeton nettipiratismi tutkimus.

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Uusin puolueeton nettipiratismi tutkimus. Vs:Uusin puolueeton nettipiratismi tutkimus.

Julkaisija Vastaukset
Alejandro # Posted on 15.3.2011 at 19.25
Profiilikuva käyttäjästä Alejandro

Aivan niin kuzu, ihmiset ovat itsekkäitä, ja muiden ihmisten asiat eivät kiinnosta. Mitähän se kertoo tästä yhteiskunnasta? Toivottavasti meilläkin posahtaa joku ydinvoimala pian ja oikein kunnolla, niin tämäkin kansakunta voi vaipua unholaan. Sen verran rappiolla me jo ollaan. Leipää ja sirkushuveja, ilmaiseksi. Siihen kaatui Roomakin.

En kannata tosin myöskään kulutusyhteiskuntaa enkä tätä nykyistä talousjärjestelmää, joten ihan sama, vaikka romahtaisi kokonaan. Sisältäen siis myös to-järjestelmän.

Oikeastaan ei minuakaan kiinnosta ihan hirveästi, että saako se taiteilija voita pettuleipänsä päälle. Enemmän huolestuttaa, että kulttuurin tekeminen loppuu, kun sitä ei ole varaa tehdä. Vaikka eihän se sinua kiinnosta, napanöyhtä on varmaan kiinnostavampaa.

Aika monet kuitenkin haluavat laadukasta matskua jatkossakin, mutta kaltaisesi itsekkäät oman edun tavoittelijat tulevat tuhoamaan kaiken sisällöntuotannon. Kun tuotantoyhtiöt ym. konkkaavat, siinä mukana menee julmettu määrä ammattitaitoa mukana. Henkilökohtaisessa konkurssissa oleva taiteilija tai tuottaja tuskin alkaa ottaa enää riskiä ja siirtyy muihin hommiin eli kortistoon ja sossun luukulle. Viihdebisneksen tuottamat verotulot vaihtuvat menoiksi. Mutta sinuahan tuskin kiinnostaa edes se, että verotus kovenee. Tai jos et ole vielä eläessäsi tienannut euroakaan, niin toivottavasti edes joskus tienaat ja pääset maksamaan veroja.

Joo, tulevaisuuden kuva on se, että meillä on tonneittain huonosti tehtyä sontaa netti täynnä (ai niin, sehän onkin nykytilanne), mutta ei enää uutta tarjontaa laadukkaasta kamasta, vaikka olisikin valmis siitä maksamaan. Sitä sontaa kannattaa muuten levittää talikolla, laita ainakin puolen metrin paksuudelta.

Onneksi meillä on sellaisia visionäärejä kuin kuzu, jotka tietää, että sen lisäksi, että kulttuuria ja viihdettä voi ladata ilmaiseksi netistä, se myös syntyy kenenkään tekemättä. Ja kun ei ole tekijää, niin ei tietenkään ole tekijänoikeuttakaan! Ja ei muuta kuin laajakaistat laulamaan (se laulu on ihan teostovapaata).