Vs:Uutisjuttuja

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Uutisjuttuja Vs:Uutisjuttuja

Julkaisija Vastaukset
Ahto Apajalahti # Posted on 9.2.2009 at 14.22
Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

Mikko Kunnari kirjoitti:
Quote:
Irkissä ihmiset laittavat jatkuvasti paljon linkkejä erilaisiin uutisiin, joista käydään myös keskustelua. Ajattelin perustaa wikiin sivun, minne näitä linkkejä olisi tarkoitus kerätä ja esimerkiksi kerran viikossa sitten tehdä niistä kooste foorumeille (Uutisjuttuja #1, #2, jne) jonkinlaisten kommenteiden kera. Miltä idea kuulostaa? Mitä ongelmia? Huono idea / hyvä idea?

Tämän asiaa ajaa pitkälti uutiskirje. Itse ongelmasta, eli foorumin vähäisestä aktiivisuudesta, olen täysin samaa mieltä. Foorumin aktivoiminen onnistuu vain laittamalla foorumille viestejä, toki se vaatii kärsivällisyyttä ennen kuin vaikutukset näkyvät. Eli jatka Mikko foorumille kirjoittelua samaan malliin.

Toivoisin ihmisiltä (itseni mukaan lukien) seuraavaa käyttäytymistä:
a) kun irc:ssä heittää jonkun kommentin puolueen blogin johonkin kirjoitukseen liittyen, kävisivät laittamassa saman kommentin myös blogiin
b) kun irc:ssä syntyy pidempää keskustelua tai hyviä ehdotuksia jostain puolueeseen liittyvistä aiheista, kävisivät laittamassa foorumille aiheesta ketjun.

Eiköhän tämä tästä pikku hiljaa.

Maktah, hienoa hienoa. Voisin vaikka vihjaista tiedottajallemme että pistää uutiskirjeeseen myös linkkejä Varjosanomiin.