Vs:Vaaliohjelman laajentaminen.

Etusivu Foorumit Arkisto Syyskokous 2010 Vaaliohjelman laajentaminen. Vs:Vaaliohjelman laajentaminen.

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 2.11.2010 at 11.46
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Pirate0 kirjoitti:
Quote:Toivon että PipU ottaa kantaa perustuslakituomioistuimen perustamiseksi suomeen.

Ei ennen vaaleja, koska Panu Horsmalahti (Pirkanmaa) on jo ehtinyt hirttää itsensä sen lievään vastustamiseen. Nyt tuli osoitettua konkreettisesti, miten tärkeää poliitikolle on ilmaista kantansa epämääräisesti ja sentrisesti. Myöhemmin ei näyttäisi siltä, että poliitikko olisi joko valehdellut, nukkunut yön yli, kääntänyt takkinsa tai viisastunut.

Jaakko Koivula (Pirkanmaa)/kzzh ottaa kantaa varovaisemmin, joko kieli keskellä suuta tai poskessa. On vähän sellainen tuntu, että tuossa blogissa kokeillaan kepillä jäätä. Virkamiesluonteelle sopii luonnollisesti kysellä, että mitä hänen pitäisi kirjoittaa, ja odottaa ohjeita taustaorganisaatiolta, joita ei ole tulossa ennen vaaleja.

On parasta kirjoittaa sitä mitä myy, mikä on suurin piirtein tottakin ja liittyy jotenkin politiikkaan. Pienpuolueelle ”there is no such thing as bad publicity” – kysykää vaikka Panulta viattomia kannanottoja feminismistä – niillä saa naiset kuumiksi.

Sananvapaudestakin voi kirjoitella, että mikä se oma henkilökohtainen kanta on konkreettisesti eri tapauksissa. Jyrki Kasvihan sivusi jossain kommentissa lasten solvaamista internetissä, joten sitä, että sananvapauden rajoitukset on säädetty joskus aikoinaan suojelemaan lähinnä aikuisia voisi pohtia.

Iltapäivälehdessä kansanedustajat sanoivat kyllästyneensä tappouhkauksiin ja eräs ruotsinkielinen kansanedustajatar kyllästyi siivoamaan blogistaan sanan ”hurrihuora” noin 60 kertaa. Varmaan säästä kirjoittaminen oli saanut jonkun blogin lukijan moisen kiihtymyksen valtaan.

Se olisi tietysti mielenkiintoinen tilanne, jos läpipäässeille (päässeelle) tarjottaisiin jotain poliittista tointa sellaisen hallituksen tukemisesta, jonka linja on 180-astetta omasta maailmankuvasta, mutta kuitenkin Piraattipuolueen etujen mukainen. Politiikassa joutuu vääntymään joskus ihmeellisille mutkille (”politiikka tekee outoja petikavereita”) saadakseen jotain aikaiseksi.