Vs:Vaalitulos

Julkaisija Vastaukset
Letesgubbe # Posted on 18.4.2011 at 10.43
Profiilikuva käyttäjästä Letesgubbe

Voidaan toki spekuloida missä määrin Piraatit tekivät hallaa Kasville ja sitä kautta myös monille Piraateille tärkeille asioille (Kasvihan on ollut fiksu monessa suhteessa).
Niin tai näin, tosiasiahan kuitenkin on, että Kasvi oli Vihreiden ehdokas ja siten sidoksissa vihreiden puoluekuriin, puolueohjelmaan jne. Näin ollen Kasvi oli tässä prosessissa ikäänkuin ”siviiliuhri”, jota ei voitu välttää. Piraattien matkalla eduskuntaan tämä olisi tapahtunut joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin.
Olen aidosti pahoillani Kasvin puolesta. Olen aidosti pahoillani siitä, että Piraatteja ei vielä tällä kertaa valittu eduskuntaan. Olen myös aidosti sitä mieltä, että tämä on hyvä alku, saimme näkyvyyttä ja jo seuraavalla kerralla saamme edustajia läpi.
Erotuimme jo nyt selkeästi muista eduskunnan ulkopuolisista puolueista. Kuka tietää mitä olisi tapahtunut jos Perussuomalaiset eivät olisi imuroineen protestiääniä, liikkuvia äänestäjiä ja nukkuvia.
Iso kumarrus ehdokkaille, kaikille vaalityötä tehneille, Piraattipuolueen jäsenille ja äänestäjille. Nyt on hyvä jatkaa kun on saatu homma rullaamaan, kunnallisvaalit ovat tulossa!