Vs:Vasemmistoliiton puheenjohtajalle onnea!

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Vasemmistoliiton puheenjohtajalle onnea! Vs:Vasemmistoliiton puheenjohtajalle onnea!

Julkaisija Vastaukset
Ahto Apajalahti # Posted on 28.6.2009 at 23.28
Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

Arhinmäki on varmasti piraattiagendan kannalta hyvä valinta aiempien kannanottojensa perusteella.

Sunnuntain Helsingin Sanomissa oli muuten mielenkiintoinen haastattelu Arhinmäestä ja perussuomalaisten Sampo Terhosta. Jutussa todettiin, että molemmat kilpailevat samoista miesäänestäjistä. Jutun yhteydessä on karikatyyrit kahdeksasta eri äänestäjäryhmästä ja pienet kuvaukset. Pari niistä ryhmistä on minusta sellaisia, joiden äänistä myös Piraattipuolue kilpailee.

”Kapinatyöläinen. Nuori itähelsinkiläinen varastomies ei auktorieettien edessä kumartele. Tärkeintä on oma itsemääräämisoikeus. On poliittisesti jonkin verran aktiivinen ja vastustaa niin Lex Nokiaa kuin graffitien nollatoleranssiakin. Ei luota poliiseihin eikä vartiointiliikkeisiin. Kannattaa perustuloa, mutta pitää vihreitä liian sisäsiisteinä ja keskiluokkaisina.”

”Lähiönuori. Ammattikoulun käynyt nuori ei ole poliittisesti aktiivinen. Kokee, että päättäjät eivät tunne lähiöiden tai syrjäseutujen todellisuutta. Suhtautuu epäilevästi puolueisiin. Hakee uutta ja tuoretta poliittista voimaa ja toivoo ehdokkaansa pistävän kapuloita eliitin rattaisiin. Suhde maahanmuuttajiin saattaa olla mitä tahansa myönteisyyden ja rasismin väliltä.”