Vs:Voiko ParkCom tapaus levitä myös tietoyhteiskuntaa

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Voiko ParkCom tapaus levitä myös tietoyhteiskuntaa Vs:Voiko ParkCom tapaus levitä myös tietoyhteiskuntaa

Julkaisija Vastaukset
markokau # Posted on 18.3.2010 at 14.19
Profiilikuva käyttäjästä markokau

Quote:jarkkoph kirjoitti:
En usko, että noita tarvitsee maksaa jos vain ilmottaa, että ei ole tehnyt tuollaista sakotus sopimusta, silloin todistustaakka siirtyy tälle sakotusfirmalle siitä, että juuri sinä olet tehnyt sopimuksen, jonka rikkomiseen koko sakotus perustuu. Ainakin jos auton rekisteröity omistaja ei satu muistamaan kenelle autoaan lainasikaan sinä päivänä. Kirjallista sopimustakaan kun ei ole tehty voi se todistaminen olla vaikeaa.

Tarkoitus ei ollut käsitellä tota autojen sakotusta. Vaikkakin toi oikeuden päätös juuri tekikin päätöksen sakottajan hyväksi kun auton omistajan todistusta ei pidetty uskottavana josta voi lukea siitä oikeuden päätöksestä tarkemmin.
Ennemmin ehkä olisi kannattanut täysin kieltäytyä kertoa kuka ajoi vedoten siihen ettei lähimmäistä tai itseä tarvi ilmiantaa.
Varmasti mielenkiintoista on nähdä se kun ensimmäinen tapaus mikä kieltäytyy kertomasta oikeata kuskia ja joku muu on oikeasti ajanut. Asia jos menee oikeuteen saakka jossa vasta todistaa kuskin olleen muu niin koko lysti menee sakottajan piikkiin. Mikään pakko kunnei ole kertoa kuka ajanut yksityiselle firmalle.
Jos itse ajanut on aika uhkapeliä luottaa siihen ettei sakottaja ole kuvannut. Sakotusoikeuteen harmiksi näytti menevän toi sopimusmalli läpi.
Täytyy kai auton etuikkunaan liimata pyyhkimen kohdille tarra, jossa sopimusehdoissa veloittaa autoon jätetyistä lappusista 50€ tarkistusmaksun ja jättämällä lapun on hyväksynyt sopimuksen.

Kyse on enemmän tämän sopimusmallin tulemisesta, jonka tämä päätös mahdollisti. Mikä isompi asia kuin tämä parkkisakko episodi.